INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC SEVILLA - UNIREA URZICENI 2-0

Vasile Şiman: "A fost atmosferă de sărbătoare la Sevilla!" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2009 00:00

Patronul Sportului Studenţesc a vorbit despre evoluţia Unirii Urziceni în confruntarea cu FC Sevilla şi spune că elevii lui Dan Petrescu nu puteau să spere la mai mult decît un rezultat de egalitate pe Ramon Sanchez Pizjuan.

"Au fost unele contraatacuri din care se putea scoate mai mult, dar din păcate nu a fost să fie. Unirea putea spera doar la un rezultat de egalitate în condiţiile în care avea în faţă o asemenea echipă. A fost o atmosferă de sărbătoare la meci, deloc încordat, deloc tensionat", a spus Şiman la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  17 Septembrie 2009, 10:21

Pana la golul lui Fabiano, Unirea a stat bine in teren si a muncit! Dupa primirea golului Unirea nu si-a mai facut jocul, au pierdut mijlocul terenului (Apostol a jucat diferit in cele doua reprize). Jos palaria pentru Arlauskis care a limitat scorul la o valoare digerabila! Dane, echipa are nevoie de jocuri tari, ca cele de aseara, pentru a creste! Depinde de tine si de baieti cat invatati din aceste meciuri!

 •  17 Septembrie 2009, 09:21

Simane,jucatorii tai au decis meciul prin erori tactice (adica de cap);T. Balan la primul gol si Varga la al doilea, asa ca mai bine sa taci !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează