INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Veste uriașă pentru Ovidiu Hațegan! Va conduce șocul săptămânii din UEFA Champions League

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 10:31

Ovidiu Hațegan, 38 de ani, a primit o veste bună din partea UEFA: va conduce miercuri meciul Barcelona - Inter, din grupele UEFA Champions League.

UEFA l-a desemnat pe Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat centrali român și arbitru FIFA din 2008, la meciul săptămânii din Liga Campionilor. Barcelona - Inter se joacă miercuri, în grupa B, de la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look.

În acest sezon, Hațegan a condus și meciul ȚSKA Moscova - Real Madrid, 1-0, tot în grupele Champions League. Anul trecut Hațegan a fost delegat la 4 partide din Champions League, trei dintre ele în grupe și una din optimile de finală.

După două etape în grupele Ligii, Barcelona și Inter au câte 6 puncte și se află în fruntea clasamentului în grupa B.

Mai mult, vicepreședintele CCA, Alexandru Deaconu, a fost trimis observator de arbitri la duelul dintre Șahtior și Manchester City, care se joacă marți de la ora 22:00.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
whiteredarad
whiteredarad  •  22 Octombrie 2018, 15:45

Citesc si ma distrez,...chiar ma minunez. Dintre cei care il critica pe Ov Hategan multi sint ...dinamovisti, adica echipa despre care Craciunescu si Porumboiu spun ca " a ajutat-o" cel mai mult. Una peste alta..."cainii latra,..caravana ,..trece" si " nu mor caii,..cind vreau ..cainii", Hategan ramane un arbitru apreciat de UEFA, si este o minciuna ca el a calificat Elvetia. Irlanda , in doua meciuri nu a fost capabila sa dea ...un gol. E usor sa contesti pe cineva, "dai in magarul care trage caruta, nu in , cel puturos". Este un arbitru decent, corect , fara party-pris-uri, desi face si ( destule) greseli.

saramago
saramago  •  22 Octombrie 2018, 15:09

După Akinfeev poate că îl va elimina pe ter Stegen. Ar fi un pas înainte, nu-i așa ?

1618597915124142
Alexandru Chis  •  22 Octombrie 2018, 14:36

Ce-l recomanda pe Hategan? Vocea (fluierul) si... talentul sau (de trisor)!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează