INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCANDAL ÎNTRE VICTOR BECALI ŞI MIRCEA LUCESCU

Victor Becali: "Cînd Mourinho o să aibă vîrsta lui Lucescu, o să-ţi ia două zile să-i vizitezi sala de trofee"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Agentul FIFA Victor Becali îi dă o nouă replică lui Mircea Lucescu pe tema declaraţiilor pe care tehnicianul român le-a făcut la adresa

"Cînd Mourinho o să ajungă la vîrsta lui Lucescu, o să aibă nevoie de două zile ca să-i vizitezi sala de trofee. Nu e bine să intri în gura lui Jose. Totuşi, nu cred că îi va răspunde lui Lucescu, e prea ocupat în perioada asta"
, a spus Victor Becali la "Băieţii de la 7", pe Telesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
marian_u
marian_u  •  01 Iunie 2010, 02:14

luce e magar, el uita cum a castigat titlurile in turcia si ucraina? uita ce-l invata pe andone? spunea ca el cand semneaza un contract se asigura ca patronul are influenta la federatie, spunea ca 50% conteaza influentele conducatorilor! el mereu e furat, e cel mai bun si numai el merita in fiecare an sa ia CL, ca doar el si barca au echipe ce joaca fotbal (cum cred ca a ramas numai el, barca nu a mai facut sezonul bun de anul trecut...)

 •  16 Mai 2010, 15:53

Iar a vorbit marele becalian, a carui merit e ca...?? are vreo performanta sau de ce trebuie sa-i ascultam parerile? sau poate sa-i trecem in cont locul 6 la dinamo si 5 cu steaua? ce mari jucatori joaca el pe degete? un partz cu iz de puscarie.

 •  15 Mai 2010, 12:31
Postat de holland pe 14 Mai 2010, 23:06

lucescu a fost la Inter...si il avea si pe Ronaldo..asa ca ciocul mic

si baggio - 2 baloane de aur

Vezi toate comentariile (14)
Comentează