INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND - REAL MADRID 1-3

VIDEO Cristiano Ronaldo a răbufnit după dubla marcată Borussiei Dortmund: ”Câte goluri să mai dau ca să arăt cine sunt?”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 10:13

Cristiano Ronaldo a răspuns, încă o dată, criticilor în teren, cu o ”dublă” în primul triumf blanco la Dortmund, 3-1, în etapa a doua din Champions League. "Când ești mare, toată lumea vorbește despre tine zilnic, pretutindeni", declară arogantul Cristiano.

Liga Campionilor rămâne jucăria preferată a lui Ronaldo. Dacă n-a marcat deloc în acest sezon din Primera, Cristiano se răzbună în Europa. A doua "dublă" în actuala grupă i-a adus lui Real și prima victorie oficială pe "Signal Iduna Park", 3-1.

Portughezul nu iartă deloc adversarele din Germania când le prinde, nici pe criticii săi: "Pare că, la fiecare meci, trebuie să tot demonstrez cine sunt. Mă surprind comentariile la adresa mea".

"Trăiesc doar pentru fotbal și familie"

CR7 a contraatacat la fel de letal ca în teren: "Încă o dată cifrele vorbesc de la sine și sunt foarte mulțumit la meciul 400 și al nu mai știu câtelea gol. Cei ce vorbesc despre mine cunosc mai bine. Când mă simt bine și am ocazii, marchez. Uneori, portarii și barele se opun, ăsta-i fotbalul. Etica mea de viață e aceeași, sunt un profesionist exemplat, nu disper. Lumea vorbește despre mine zilnic, pretutindeni. Eu trăiesc pentru fotbal și familie, nu pentru presă. Orice legat de Cristiano este o știre mondială. Așa se întâmplă când ești mare!". 

Vezi AICI video cu golurile din Borussia - Real Madrid 1-3

"Am mereu mintea sănătoasă și limpede, pregătită să reziste provocărilor și criticilor, care sunt din ce în ce mai dure. Mă înțeleg perfect cu colegii și sunt fericit" Cristiano Ronaldo, atacant Real

"Sunt mulțumit că a marcat din nou Ronaldo, pentru că mereu se creează vâlvă când nu o face. A fost un meci grozav, spectaculos. Am jucat autoritar, perfect" Zinedine Zidane, antrenor Real

"Când nu e Cristiano, văd același Madrid, puternic. Când este, la fel, o echipă, și nu individualități. Real are potențial și talent suficiente să câștige în orice situație" Cristiano Ronaldo, atacant Real

411goluri în 400 de meciuri pentru Real a reușit Ronaldo, din care 109 în 142 de partide jucate în Ligă

25 de goluriare Cristiano în 21 de confruntări cu echipele germane. Coșmarul absolut, peste Messi (16)

5 victorii în ultimele 7 vizite în Germania a bifat Real, după ce în precedentele 23 nu obținuse decât una

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close