INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PAOK - BASEL 2-1

VIDEO Cu un picior în turul 3! Supervictorie pentru Răzvan Lucescu în fața lui Basel + toate rezultatele de marți

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 22:26

PAOK Salonic a câștigat meciul tur cu Basel din turul 2 preliminar al UEFA Champions League, scor 2-1. Echipa lui Răzvan Lucescu a făcut un meci foarte bun, dar a primit gol la singurul șut pe spațiul porții reușit de elvețieni.

VEZI AICI VIDEO!

Canas a deschis scorul pen tur PAOK în minutul 32, când a trimis o torpilă în vinclul porții de la aproape 30 de metri. În minutul 80 s-a făcut 2-0. Atunci Prijovici a reluat din voleu, cu pământul, la colțul scurt.

Peste doar două minute Ajeti a înscris pentru Basel. A primit o centrare în fața porții, a reluat cu capul, mingea a lovit pământul și a intrat în plasă. Aceasta a fost practic singura ocazie importantă a vicecampioanei Elveției.

Pierzătoarea din această dublă va întâlni învingătoarea dintre Viitorul și Vitesse în turul 3 din Europa League. 

Celelalte rezultate de MARȚI:

VIDEO Astana - Midtjylland 2-1
CFR - Malmo 0-1
Dinamo Zagreb - Hapoel Beer Sheva 5-0

Skhendija - Sheriff 1-0
Steaua Roșie - Suduva 3-0 
Legia - Trnava 0-2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
romeverest
romeverest  •  25 Iulie 2018, 09:01

Mai nebunilor.....care picior ?? Basel nu este o echipa oarecare fiind o prezenta constanta in grupele Ligii Campionilor !! Poate ati uitat ca elvetienii au inscris in deplasre si le ajunge un 1-0 pentru a se califica !! Vom vorbi saptamana viitoare !!

rumunek
rumunek  •  25 Iulie 2018, 08:30

Acum stiu tema principala a emisiunii lui Filoti de la Digi din dimineața asta. Invitat, probabil Pancu, la telefon Șumi sigur sa ne spună ce e cu Alibec. Ieri l-a avut pe Maldarasanu la radio, cică Dan Alexa și-a pierdut telefonul in bucuria victoriei de la Ovidiu. Apropo, ca sa clarificam, meciul unde s-a jucat, in Grecia sau la Basel?

liviuemil
liviuemil  •  25 Iulie 2018, 08:25

"pierzatoarea"? Ai auzit de cuvintul INVINSA????

Vezi toate comentariile (18)
Comentează