INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND - REAL MADRID 1-3

VIDEO Două momente de necrezut de la Dortmund - Real » Motivul "absolut ridicol" pentru care a luat galben Modrici + Gestul lui Ronaldo: "Gata, vine sfârșitul lumii!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 10:11

Real Madrid a învins cu 3-1 la Dortmund în grupele Ligii Campionilor (VIDEO AICI), golurile fiind înscrise de Bale, Ronaldo x2, respectiv Aubameyang.

1. În debutul partidei, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unei faze care i-a surprins chiar și pe fanii lui Real. Portughezul a pornit spre poarta lui Burki și, în loc să șuteze, a ales să-i paseze lui Bale, în stânga (VIDEO cu faza AICI). Galezul n-a ajuns la minge și balonul a fost trimis în corner de un apărător al lui Dortmund.

"E clar, gata, vine sfârșitul lumii dacă a pasat Ronaldo în loc să tragă el!", "Am nevoie de ochelari, chiar a pasat Ronaldo?", "Nu pot să cred ce văd!" au fost câteva mesaje de pe Twitter despre gestul lui Cristiano.

2. Apoi, în minutul 40 al partidei disputate în Germania, Modrici a încasat un cartonaș galben de la arbitrul olandez Björn Kuipers. Motivul l-a scandalizat pe croat, dar și pe căpitanul Realului, Sergio Ramos, care a protestat vehement: "Nu se poate, e absolut ridicol!". "Decarul" Realului a fost avertizat pentru că a numărat pașii de la locul executării unei lovituri libere până la zid, pentru a-i demonstra "centralului" că a pus zidul madrilenilor mult prea în spate. Kuipers i-a arătat însă imediat cartonașul galben pentru comportament nesportiv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
balauru48
balauru48  •  27 Septembrie 2017, 16:59

Ramos ala nu este un jucator de fotbal ci un ***! Un individ de cea mai joasa speta. Alaturi de un fost goleg de-al sau, *** de Pepe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  27 Septembrie 2017, 16:06

cartonasul aratat lui Modric este in litera si spiritul regulamentului. de ce nu renunta Modrici la cariera. ca sa se faca arbitru? ar putea aseza zidul la 9.15 m...

criss_06
criss_06  •  27 Septembrie 2017, 13:48

Cine a scris articolul e fan Real si parca ar fi pe statul de plata al galacticilor :) Daca tot comentam arbitrajul si dam titluri bobmastice de parca am fi presa de scandal, nu presa sportiva, de ce nu facem o analiza obiectiva a tuturor fazelor litigioase importante. Cum ar fi hentul clar facut de Ramos in careul de 6 m, cand impinge mingea cu mana ca la handbal. Oare se impunea penalty si sanctiune disciplinara (poate chiar rosu)? Care mai este motivul "absolut ridicol" (ca sa il citez pe nenica asta de a scris articolul de parca ar posta pe blogul personal de 2 lei) pentru care nu s-a acordat nimic. Hal de asa zisi "jurnalisti".

Vezi toate comentariile (9)
Comentează