INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CLIP

VIDEO Dublura lui Messi a dat din casă după ce a colaborat cu argentinianul pentru o agenție de publicitate: "Nu vreau să-l mai aud vreodată"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 13:46

Imaginile cu Lionel Messi cântând la pian imnul Ligii Campionilor au făcut senzație, însă nu argentinianul este cel care performează, ci Tomas Fosch, un pianist profesionist.

Acesta a explicat în emisiunea "Versió RAC 1" cum a ajuns să fie "dublura" decarului Barcelonei: "O agenție de publicitate care avea datele mele m-a sunat pentru că era nevoie de un pianist, dar nu mi s-a spus mai mult. Apoi, când ne-am întâlnit, mi s-a explicat că trebuia să cânt imnul Ligii Campionilor, dar nu am știut până în ultima clipă că voi fi dublura lui Messi".

Filmările s-au făcut la stadionul lui Espanyol, unde Fosch s-a întâlnit cu Messi: "Mai întâi, l-au filmat pe el la pian, apoi mi-au epilat brațul ca să-mi deseneze tatuajele lui. Când au terminat filmările cu el, am îmbrăcat hainele lui, care miroseau a un parfum foarte puternic, și am interpretat imnul Ligii Campionilor de atâtea ori că nu vreau să-l mai aud vreodată! Apoi, la videomontaj, i-au pus capul lui Messi pe corpul meu. Mâinile sunt însă ale mele", a povestit Fosch, conform mundodeportivo.es.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Septembrie 2017, 15:31

se si vede ca e editat inca din poza. cum ? pai pe zidaria din spate canturile verticale la nivelul capului de la marginile imaginii sunt in umbra, lumina venind din lateral, la fel cum se vede pe fata lui Messi. Dar cantul pe me mijloc de langa fata lui nu mai este in umbra. Cantul orizontal de sub barbia lui Messi a disparut cu desavarsire. Eu nu inteleg daca facea dublura toata reclama si Messi lua grosul de bani cine se supara ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează