INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ITALIA

VIDEO+FOTO A arătat tricoul "greșit" » Cui i-a dedicat Insigne golul cu Feyenoord :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 09:23

Napoli a învins marți seară Feyenoord cu 3-1 în grupele Ligii Campionilor (VIDEO de la meci), iar jucătorii lui Sarri i-au dedicat toate reușitele lui Arek Milik.

După prima reușită, din minutul 7, Lorenzo Insigne s-a îndreptat spre bancă și i-a făcut semn lui Zielinski să-i dea tricoul lui Milik pentru a-l arăta, dar mijlocașul polonez i l-a dat întâi pe al lui, în glumă :) VIDEO cu faza AICI!

Și Dries Mertens i-a dedicat reușita lui Milik, atacantul polonez de 23 de ani accidentându-se grav la meciul cu SPAL. A fost deja operat din cauza unei rupturi a ligamentelor încrucișate. Anul trecut a suferit accidentare asemănătoare la același genunchi stâng și a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

"Zielinski a glumit cu Insigne. Și golul meu a fost tot pentru Milik, i-am transmis un mesaj înainte de meci că voi înscrie pentru el. Pentru el e un moment foarte dificil, să ai așa un ghinion e incredibil"
Dries Mertens, Napoli

Jucătorii lui Napoli au ieșit pe teren cu Feyenoord cu un banner pe care scria "Forza Arek, te așteptăm!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează