INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMI DE FINALĂ

VIDEO+FOTO Delir în vestiarul lui Juventus după revenirea senzațională! Aroganța bianconerilor: a fost arătat tricoul unei echipe-surpriză :D

Foto: instagram.com/paulodybala +4   FOTO
Foto: instagram.com/paulodybala

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 00:15

Giorgio Chiellini a vorbit despre calificarea obținută de Juventus după 2-1 cu Tottenham în deplasare.

"O victorie extraordinară! A fost un meci dificil, dar știam dinainte asta, pentru că Tottenham are oameni fantastici pe toate posturile. Son e un jucător foarte bun, dar am mizat pe șansele noastre. În repriza a doua am suferit mult, a fost foarte greu dar am reușit. Ne continuăm visul în Liga Campionilor. Suntem foarte fericiți, dar știm că anul acesta e mai greu ca în ceilalți, pentru că toate echipele mari s-au calificat în sferturi", a spus apărătorul italian.

În zona fanilor oaspeți pe Wembley a fost văzut un tricou cu Arsenal, ridicat în momentul în care s-a fluierat finalul meciului. Imaginea a devenit imediat virală, mai ales că "tunarii" nu au evoluat în UCL în acest sezon și joacă în Europa League în acest moment. Ei urmează să înfrunte rivala lui Juventus, AC Milan, iar bianconerii au dorit să le transmită încurajări în vederea meciului de joi :)

"Sunt dezamăgit pentru că am ratat mult. Echipa merita altceva. Felul în care am primit golurile a fost dezamăgitor. E greu, pentru că am crezut că avem meciul sub control. Am dat totul pentru victorie, dar adversarii au jucat două finale de Ligă în trei ani și au altă experiență. În fotbal nu ai ce sa faci uneori"
Mauricio Pochettino, antrenor Tottenham

Jucătorii de la Juve au sărbătorit în vestiar calificarea în sferturile competiției, unde îi așteaptă Real Madrid, Liverpool și City.

SĂPTĂMÂNA VIITOARE SE VOR JUCA:

  • 13 martie
    United - Sevilla, în tur 0-0
    AS Roma - Șahtior, în tur 1-2
  • 14 martie
    Beșiktaș - Bayern, în tur 0-5
    Barcelona - Chelsea, în tur 1-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
ray51
ray51  •  08 Martie 2018, 11:26

Face ce face Juve si merge mai departe sau ajunge pe primul loc.

maryan72
maryan72  •  08 Martie 2018, 08:57
Postat de dubluv pe 08 Martie 2018, 08:51

si dupa ora 9 e la fel.

vorba unora de pe aici :tu chiar nu ai ce face toata ziua ?

dubluv
dubluv  •  08 Martie 2018, 08:51
Postat de maryan72 pe 08 Martie 2018, 08:31

ce apare pana in ora 9 e scris de femeia de serviciu si instalatorul cu putin ajutor de la electrician ca ,,meseriasii'' sunt in sedinta la nea ovi .

si dupa ora 9 e la fel.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close