INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CUPA CAMPIONILOR EUROPENI

VIDEO + FOTO Jucătorii Stelei '86 s-au întâlnit pentru a sărbători 31 de ani de la câștigarea CCE: "Hai, Steaua! Putem spune «Steaua», că e a noastră"

Articol de , - Publicat duminica, 07 mai 2017 14:20

Astăzi se împlinesc 31 de ani de când Steaua București a câştigat Cupa Campionilor Europeni într-o finală de vis împotriva Barcelonei. Meciul s-a jucat la Sevilla, pe stadionul "Ramon Sanchez-Pizjuan".

Din cauza scandalului dintre CSA și Becali, jucătorii Stelei '86 au renunțat la reunirea pe care o făceau de obicei la Cheile Grădiștei.

Astăzi, de la ora 14:00, o parte dintre foștii jucători și conducători s-au reunit la un restaurant pentru a petrece câteva ore împreună, așa cum au propus Victor Pițurcă și Tudorel Stoica.

Printre cei prezenți la petrecere s-au aflat Majearu, Balint, Tudorel Stoica, Pițurcă, Bărbulescu, Pistol, Bumbescu, Iordănescu, Lăcătuș, Iovan, Belodedici și Valentin Ceaușescu.

Într-o discuție de grup, în timp ce se aflau la masă, steliștii au propus un toast, iar Gabi Balint și Tudorel Stoica au spus "Hai, Steaua! Putem spune «Steaua», că e a noastră. Steaua sus răsare!".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
1763176610675512
Romano Narco  •  08 Mai 2017, 03:57

Domnilor de ce vorbiti urit despre acesti fotbalisti, cu performante inca unice pt Romania si Europa de Est, sint Rapidist 100 % dar ca suporteri de fotbal merita tot respectul nostru

perseus.x
perseus.x  •  07 Mai 2017, 21:34

*** de Lacatus si cu *** Tudorel Stoica cei mai fericiti ca le da Piturca o farfurie de mancare si un pahar de vin...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  07 Mai 2017, 20:06
Postat de poison pe 07 Mai 2017, 17:22

Ce sarbatoresti azi?

Iosif sarbatoreste o saptamana de cand sta pe gsp. O luna de cand n-a iesit din garsoniera. Un an de cand n-a mai facut xes si o viata de cand n-a muncit.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează