INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPELE LIGII CAMPIONILOR

VIDEO Mancini vrea să-l dea afară pe Tevez după ce a refuzat să intre pe teren! Atacantul se scuză

Carlos Tevez a refuzat sa intre pe teren in momentul in care a fost trimis la incalzire
Carlos Tevez a refuzat sa intre pe teren in momentul in care a fost trimis la incalzire

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 11:28

Dezamăgit că nu a început ca titular partida de pe Allianz Arena, împotriva celor de la Bayern Munchen, pierdută ulterior de Manchester City cu 2-0, atacantul argentinian Carlos Tevez a refuzat să intre pe teren în momentul în care antrenorul Roberto Mancini l-a trimis la încălzire.

Vezi mai jos imaginile video

"A terminat-o cu mine. Dacă aş putea lua o decizie, ar fi dat afară de la echipă. I-am introdus pe De Jong şi Dzeko pentru că voiam să calmez jocul pentru 5 minute, să nu primesc al treilea gol, după care să-l bag pe teren pe Carlos Tevez . Atunci a refuzat să intre. Pentru mine e imposibil ca un jucător să refuze să joace şi să-şi ajute echipa", a spus Mancini pentru SkySports.

În vîrstă de 27 de ani, atacantul are un contract cu Manchester City pînă în 2014 şi în prezent, este cotat la nu mai puţin de 40 de milioane de euro. Chiar dacă a jucat în 4 meciuri sezonul acesta, vîrful nu a reuşit să înscrie nici un gol.

Tevez: "A fost o neînţelegere"

Carlos Tevez a ieşit şi el în faţa jurnaliştilor ca să se apere: "Am avut un comportament profesionist tot timpul de cînd sînt la City. Sezonul trecut am fost golgeterul echipei şi am renunţat la intenţia de a părăsi clubul pentru a fi alături de familie. Încerc să dau ce e mai bun. În seara asta a fost vorba despre o neînţelegere. Nu m-am eschivat. Vreau să le cer iertare suporterilor pentru tot acest incident".

Tevez şi City, o "căsnicie" cu toane

Cumpărat cu 29 de milioane de euro de la West Ham, în 2009, şi plătit de şeicii lui City cu 50.000 de lire sterline săptămînal, Carlos Tevez a fost extrem de încîntat la început. Dar i-a trecut repede. După numai un sezon deja făcea nazuri:

- Septembrie 2010: Tevez se plînge în presă că nu-i mai place în Manchester: "Plouă aproape tot timpul. În oraş nici nu ies, pentru că n-am ce face"
- Noiembrie 2010: Anunţă că ar vrea să se întoarcă acasă, în Argentina, pentru a fi aproape de soţie şi de copii, care "nu s-au putut acomoda deloc în Anglia".
- Ianuarie 2011: Tabloidul The Sun anunţă că City i-a pregătit o ofertă fabuloasă pentru a-l convinge să rămînă, respectiv un contract pe 5 ani şi-un salariu de 250.000 de lire pe săptămînă. Dar Tevez refuză şi e obligat de managerul Mancini să rămînă: "E jucător sub contract"
- Iulie-August 2011: City îl transferă pe Kun Aguero de la Atletico Madrid şi-i dă unde verde lui Tevez să plece. Numai că la preţul cerut de club, undeva în jurul a 40 de milioane de euro, nimeni nu vrea să-l ia. Vrînd-nevrînd, argentinianul rămîne jucătorul "cetăţenilor"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
kily
kily  •  28 Septembrie 2011, 14:23

Cu un astfel de antrenor si cu contract pe ani de zile, iti vine sa te lasi de fotbal si Messi daca te numesti... Cat de tampiti pot fi arabii astia de nu inteleg ca Mancini nu este antrenor ci paparuda!

tzoian
tzoian  •  28 Septembrie 2011, 11:56

o fi tevez capricios si retard, dar nici cu mancini nu mi-e rusine....la 2-0 pt bayern, el scoate atacant si baga mijlocas defensiv....oricum, in ultimele meciuri l-a folosit pe tevez aproape 10 min. Daca si tevez e jucator pe care sa-l folosesti pe final de meci, atunci......

efor
efor  •  28 Septembrie 2011, 11:57

Pocitania asta se crede mare scula,sa nu-l mai bage deloc Mancini!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează