INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Mourinho, răspuns incredibil după înfrângere: "Prima repriză a fost perfectă, fotbalul e nedrept”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 10:46

Manchester United a pierdut surprinzător la Basel, scor 0-1, dar managerul spune: "Dacă jucăm de zece ori acest meci, avem nouă victorii. La pauză, ar fi trebuit să conducem cu 5-0".

Chiar și cu patru victorii și golaveraj 10-1 în primele patru etape, Manchester nu s-a calificat încă în "optimile" Champions League. Trupa de șoc a lui Mourinho a cedat neașteptat în runda a 5-a pe "St. Jakob-Park" din Basel, pierzând în minutul 89!

Managerul lui United nu înțelege această înfrângere, considerând că "fotbalul e nedrept. Prima repriză a fost perfectă, dar fără goluri. Dacă disputăm de zece ori acest meci, avem nouă victorii. La pauză, ar fi trebuit să conducem cu 5-0".

Mourinho le-a vorbit jurnaliștilor despre eșecul suferit la Basel când era pe banca lui Chelsea. Tot un 0-1, pe 26 noiembrie 2013, Salah marcând în minutul 87. "Am fost învins deja aici, cu Chelsea. Dar atunci am jucat foarte prost. Acum, a fost exact invers. N-am avut noroc". 

Rezumatul VIDEO al meciului

6-3 a fost raportul mingilor cadrate în favoarea lui Basel; United a avut 15 șuturi la poartă (gazdele, 12)

Ibra, primul în Ligă cu 7 echipe diferite

Refăcut după ruptura de ligamente încrucișate, Ibrahimovici a debutat de-abia miercuri seară în Champions cu Man. United. Și a devenit primul jucător din istorie care a evoluat în Ligă cu 7 echipe diferite: Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG și Manchester.

Zlatan, ultimele 16 minute pe teren la 0-1 cu Basel, i-a devansat pe Saviola și Anelka (ambii cu 6 formații). 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
259914374474553
Istvan Demeny  •  23 Noiembrie 2017, 12:19

miroase a blat!united bate pe cska moscova ultima etapa si se califica basel de pe locul 2!!!

ray51
ray51  •  23 Noiembrie 2017, 11:04

Mourinho cred ca are in arborele genealogic stramosi aromani. Inca nu l-am auzit acuzand arbitrajul, dar dupa cum se manifesta, vine si timpul ala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează