INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

VIDEO Nimeni n-a văzut ce a făcut Marcelo! Gestul superb al brazilianului a trecut neobservat în haosul finalei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 18:06

Marcelo, 30 de ani, fundașul stânga al lui Real Madrid, a fost protagonistul unui gest superb în prima repriză a finalei cu Liverpool, câștigată de madrileni cu 3-1.

La o fază din prima repriză, Marcelo a încercat din răsputeri să-l depășească pe Alexander-Arnold, 19 ani, fundașul dreapta al celor de la Liverpool. Englezul s-a ținut însă tare și a reușit să-l blocheze pe Marcelo și să respingă mingea în corner.

Eforturile lui Alexander-Arnold, chemat în lotul Angliei pentru Mondial, au fost apreciate de Marcelo, care a bătut amical palma cu fundașul "cormoranilor", felicitându-l pentru intervenție!

camera VIDEO CU FAZA AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează