INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - BENFICA 5-0

VIDEO Presa portugheză o demolează pe Benfica după umilința istorică cu Basel: "Striptease-ul defensiv ne-a aruncat în aer"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2017 13:01

Benfica s-a făcut de râs în Elveția cu FC Basel, 0-5, "umilită de o echipă aproape normală. Cea mai neagră noapte și cea mai slabă echipă portugheză din ultimii ani în Ligă", a comentat acid Record.

Benfica a pornit catastrofal în acest sezon de Ligă. Zero puncte, șapte goluri încasate de campioana Portugaliei, dezintegrată miercuri de Basel (0-5), fără niciun șut pe poarta elvețienilor și cu un recital îngrozitor de erori.

"Strip-tease-ul defensiv ne-a aruncat în aer", a tritrat O Jogo. "Dacă aveau nevoie, ne dădeau 7-8 goluri. Ne-a umilit o echipă aproape normală. Cea mai slabă echipă portugheză din ultimii ani în Ligă!", scrie și Record.

"Vulturii" și-au egalat recordul celei mai severe înfrângeri din istoria participărilor în CCE/Ligă vechi de 54 de ani, 0-5 cu Dortmund. "E o tragedie mai mare decât acel 0-7 cu Celta din sezonul 1999-2000", a punctat tot Record.

"Toată lumea a greșit, a fost un joc în care ne-a mers prost de la un capăt la altul și pe care trebuie să-l uităm rapide. Astfel de gafe costă scump la acest nivel, dar nu vom băga însă capul în nisip", a declarat antrenorul Rui Vitoria. Oberlin a fost teroarea Benficăi. Aripa stângă a reușit o "dublă", un assist și a scos un penalty executat de Van Wolfswinkel. "Goleador cu aromă de ciocolată elvețiană amară", l-a numit Record.

VIDEO cu golurile partidei FC Basel - Benfica 5-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rakitic
rakitic  •  28 Septembrie 2017, 19:15

FC5Benfica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează