INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPELE CHAMPIONS LEAGUE

VIDEO Top 3 goluri după prima seară de Liga Campionilor » Vezi aici superreușitele lui Pedro și Cavani

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 23:48

În această seară s-au disputat opt dintre meciurile primei etape din grupele Ligii Campionilor. Seara a fost una spectaculoasă, marcându-se în total nu mai puțin de 28 de goluri. 

GSP.RO a alcătuit un top al celor mai frumoase goluri reușite în această seară.

1. Pedro (Chelsea - Qarabag 6-0) / VIDEO

Spaniolul din atacul lui Chelsea a dat startul recitalului din meciul cu formația azeră în minutul 5. Acesta a primit o pasă de la Willian și a finalizat printr-un șut sclipitor de la 22-23 de metri, ghiulea ce s-a dus aproape de vinclul porții azerilor.


*FOTO: Reuters

2. Zappacosta (Chelsea - Qarabag 6-0)VIDEO

Fundașul dreapta italian adus la sfârșitul acestei veri la Chelsea a reușit o adevărată bijuterie la primul meci din carieră în Liga Campionilor.

Lasnat de goalkeeper-ul Curtois, acesta a trecut de doi jucători, iar șutul său centrare din bandă, de la aproximativ 25 de metri l-a lăsat mască pe portarul lui Qarabag.


*FOTO: Reuters

3. Cavani (Celtic - PSG 0-5) / VIDEO

Francezii au dat recital pe terneul scoțienilor de la Celtic, pe care i-au învins cu un neverosimil 5-0. Într-un meci în care pe lista marcatorilor și-au trecut numele și nou-veniții Neymar și Mbappe, uruguayanul Cavani a reușit un gol superb, fiind cel care a închis tabela partidei disputate pe "Celtic Park". 

Acesta a primit o centrare de la Kurzawa și a înscris cu capul, din unghi, în urma unei execuții acrobatice în care mingea a căpătat un efect nebănuit. 


*FOTO: Reuters

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Septembrie 2017, 01:20

golul serii - Zappacosta. ratarea serii - Saul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează