INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - TOTTENHAM 1-1

BARCELONA - TOTTENHAM 1-1 // VIDEO Aubameyang nu s-a putut abține la golul fabulos al lui Dembele: "Wouaaaahhh, micuțul meu!" » Val de ironii pe Twitter: "I-a încheiat cariera!"

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 10:21

Barcelona a terminat la egalitate cu Tottenham, 1-1, în ultima etapă din grupele Champions League.

Cu locul 1 asigurat, antrenorul Ernesto Valverde a menajat mai mulți titulari, iar atacantul francez Ousmane Dembele, 21 de ani, a ieșit la rampă, marcând golul serii.

Dembele a pus pericol constant la poarta lui Hugo Lloris, iar în minutul 7 a marcat singurul gol al catalanilor. Francezul a recuperat o minge la 40 de metri de propria poartă și a plecat furibund pe contraatac. Dembele l-a depășit cu ușuriță pe Walker-Peters în viteză, l-a întors pe Harry Winks și a șutat pe sub portarul Lloris.

clipboard01

Vezi AICI VIDEO

Cele mai tari reacții 

După reușita lui Dembele, fanii au reacționat pe Twitter și au apreciat reușita fabuloasă a francezului, ironizându-i în același timp pe jucătorii lui Tottenham. 

"UEFA permite astfel de goluri? Sunt legale?"

"Dembele, nebunule...Harry Winks, îmi pare rău"

"Legenda spune că Winks încă alunecă"

"Dembele i-a încheiat cariera lui Walker-Peters. Și Winks încă alunecă"

"Dembele este ca acel elev care întârzie mereu, dar de fiecare dată ia notă maximă la examen"au scris fanii pe Twitter

Pierre Emerick Aubameyang, atacantul gabonez al lui Arsenal, s-a entuziasmat și el după golul lui Dembele: "Wouaaaahhhhh, micuțul meu, tu ești puternic! E incredibil!"

 

Va fi amendat

Chiar dacă este într-o formă foarte bună, Dembele are probleme la Barcelona. Francezul, anunță presa din Spania, va fi amendat după mai multe abateri: a întârziat 45 de minute înainte de Barcelona - Inter, a ratat un antrenament din cauza problemelor medicale și a uitat să anunțe, iar după meciul cu Espanyol a ajuns cu 2 ore întârziere la antrenament.

Astfel, va primi o amendă între 100.000 și 300.000 de euro!

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Decembrie 2018, 13:44
Postat de bazinga pe 12 Decembrie 2018, 11:24

Senzationala executie,asa e!Talent,cu carul,minte,cu pipeta!Ce-i trebuie,de fapt?E fotbalist,nu?Invarte milioanele cu lopata la cei 2 neuroni ai lui,asta e esentialul!NU e draptate pe lumea asta!

Exact. Omenirea a progresat doar în aparență. Răul și nedreptatea sunt doar mai sofisticate, mai subtile, ambalate mai frumos.

bazinga
bazinga  •  12 Decembrie 2018, 11:24

Senzationala executie,asa e!Talent,cu carul,minte,cu pipeta!Ce-i trebuie,de fapt?E fotbalist,nu?Invarte milioanele cu lopata la cei 2 neuroni ai lui,asta e esentialul!NU e draptate pe lumea asta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează