INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - BAYERN 0-3 (ÎN TUR 0-4)

Vilanova a explicat de ce n-a jucat Messi: "Nu putea să ne ajute în acele condiţii"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 02 mai 2013 10:03

Tito Vilanova a surprins lăsîndu-l pe bancă pînă la final pe Lionel Messi, iar după înfrîngerea usturătoare cu Bayern, 0-3, tehnicianul spaniol a explicat de ce argentinianul n-a fost utilizat.


"S-a antrenat ieri şi azi, dar nu s-a simţit bine. Este un jucător cu explozie şi era riscant dacă juca titular, aşa că nu putea să ajute echipa în aceste condiţii. Cînd îţi lipseşte un jucător atît de bun, normal că se vede asta. Şi la Bayern dacă lipseau Ribery sau Robben echipa nu mai era la acelaşi nivel", a explicat Vilanova.

VIDEO Bavarian Rhapsody » Barcelona nu a reuşit surpriza cu Bayern: 0-3. Finală germană pe Wembley

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
grande.balaci
grande.balaci  •  03 Mai 2013, 00:20

multa sanatate.antrenoratul nu este de tine,ai distrus o echipa frumoasa...

offside
offside  •  02 Mai 2013, 17:13
Postat de dilibau pe 02 Mai 2013, 11:38

Messi e jucator cu explozie? Poate e d-aia intarziata sau de-a dreptul fasaita...

Cu toate rautatile spuse de cunoscatori sau frustrati, Messi ramane unul din fotbalistii exponentiali. Regret ca nu l-am putut vedea aseara dar va fi mereu o placere sa-l vad ori de cate ori voi avea ocazia. Nu cred ca Barca se salva cu el in teren dar spectacolul ar fi fost total. Felicitari Bayern, a meritat.

schenker
schenker  •  02 Mai 2013, 17:13

Daca era Rusescu...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează