INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - CFR CLUJ 1-0

Vochin: "CFR Cluj e singura formaţie de la noi care a jucat în grupele Ligii Campionilor şi nu a ajuns în primăvară!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2010 00:00

Andrei Vochin a comentat situaţia în care se află CFR Cluj şi evoluţia pe care a avut-o echipa în ultimii patru ani, în cupele europene.

"După meciul de aseară, CFR Cluj a demonstrat că rămîne o echipă de uz intern, o echipă care a făcut ravagii în România. A fost singura formaţie care a jucat în grupele Champions League şi nu a trecut niciodată în primăvara europeană. Steaua şi Unirea Urziceni au făcut-o. În general, în cupele europene, ardelenii au fost eliminaţi de Anorthosis, în următoarele două sezoane s-au clasat pe locul 4 în UCL şi Europa League, iar acum, la fel. Întrebarea este: ce lasă în urmă CFR Cluj fotbalului românesc? Singurul lucru pe care pozitiv pe care l-au făcut clujenii este acel al construirii unui nou stadion. Este de apreciat ceea ce fac în planul infrastructurii", a declarat Andrei Vochin la "Fotbal Club".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
miakis
miakis  •  24 Noiembrie 2010, 21:27

daca tot esti tu baiat bun asa si destept de ce nu faci o analiza a meciurilor cu care CFR a luat campionatu?Sau de ce antrenorul care ia campionatu cu aceasta echipa ungureasca nu ramane pe banca decata 3-5 etape din urmatorul campionat?Asa de curiozitate tata jean - ungurii 03 si ce sa vezi piti - tata jean 12 :))) ce curat campionat.Martorul le zice la jucatori intrati mai dur tachinatii pe astia de la Steaua ca sigur cedeaza si si teapa ca a fost impotriva lor.Asa poate suntem cinstiti.

footballfaan
footballfaan  •  24 Noiembrie 2010, 21:25

Sunt curios daca Hagi chiar il va cumpara pe panar*ma asta de Cadu ... care are gura cam mare in afara gazonului...astfel ar demonstra ca e 0 ca antrenor... dupa parerea mea una din problemele cfr-ului e apararea cu cadu care e incet si 0 tehnica..+ face erori foarte mari.. jucator mediocru ... care intr-un campionat f slab ca al nostru e printre cei mai buni.. 2-Fundasii laterali sunt penibili..3-mijlocasi nu exista la cfr.. 4-chiar si atacul e subtire.. bjelanovic si sforzini sunt jucari de B.

footballfaan
footballfaan  •  24 Noiembrie 2010, 21:20

mai sa se inteleaga... CFR e o echipa nesimtita lipsita de valoare... care sa zicem ca a avut noroc in liga 1... de batea echipe la retrogradare cu 1-0... si asa a ajuns in liga... ba mai mult pe deasupra as vrea sa se faca mai mult caz pe faptul ca domnul Pazkany de fericire ca a luat titlul si cei 25 mil euro a zis ca investeste 8 mil... si dupa 2 zile s-a razgandit si a decis sa termine pe 2 in liga cu jucatori liberi de contract =))).. mai zicea cadu ca ei in grupa unirii faceau 10+ puncte.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează