INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

Zinedine Zidane, după o performanță antologică: "Nici nu aveți idee ce a fost în sufletul meu"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 00:04

Zinedine Zidane (45 de ani) a intrat în istoria fotbalului, câștigând al 3-lea trofeu consecutiv al Ligii Campionilor cu Real Madrid, club ajuns la 13 trofee.

 "Este un sentiment unic. Nici nu aveți idee ce a fost în sufletul meu timp de 90 de minute. Tot ce s-a întâmplat în finala de astăzi este de nedescris. E o nebunie curată.

Bale a intrat și a făcut ceea ce ați văzut cu toții. A marcat un gol precum cel al lui Cristiano de la Torino. Suntem incredibil de fericiți", a declarat Zidane la finalul meciului. 

Vezi și: VIDEO + FOTO Mo Salah a părăsit terenul plângând în hohote » Moment devastator în finala Ligii Campionilor

FOTO Milorad Mažić a anulat un gol Realului în minutul 43 al finalei cu Liverpool » Reluările îi dau dreptate doar pe jumătate

VIDEO N-ai mai văzut așa ceva! Eroare incredibilă a lui Karius la reușita lui Benzema

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  27 Mai 2018, 09:37

NOROC CU KARIUS SI CU ACCIDENTAREA LUI SALAH, CA ALTFEL "GENIALUL" ZIDANE PIERDEA ....!!!! CUM SA FII GENIAL CAND JOCI CU TONY KROS , O MANA MOARTA VERITABILA , SI AI REZERVE PE BALE SI ASENSIO ....????? SINCER NU INTELEG CE JOACA KROSS ....!!!!! EXECUTA CORNERE , LOVITURI LIBERE SI DA PASE LATERALE .....!!!!! ABSOLUT MEDIOCRU ...!!!

andrei.33
andrei.33  •  27 Mai 2018, 00:29
Postat de eugen_76pan pe 27 Mai 2018, 00:19

***

Cry more...

eugen_76pan
eugen_76pan  •  27 Mai 2018, 00:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează