INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  FRANŢA - ROMÂNIA 1-1

Basarab Panduru: "Ca să baţi Franţa îţi trebuie şi individualităţi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2009 00:00

Fostul internaţional Basarab Panduru spune că naţionalei României i-ar trebui şi  cel puţin un jucător determinant pentru a putea obţine rezultate mari:

"Răzvan Lucescu a făcut multe lucruri bune, dar ca să baţi echipe ca Franţa îţi trebuie mai mult. Ne trebuie şi individualităţi, nu e suficient doar un joc bun de echipă", a spus Basarab Panduru la GSPTV.

Fostul internaţional Basarab Panduru spune că naţionalei României i-ar trebui şi  cel puţin un jucător determinant pentru a putea obţine rezultate mari:

" Răzvan Lucescu a făcut multe lucruri bune, dar ca să baţi echipe ca Franţa îţi trebuie mai mult. Ne trebuie şi individualităţi, nu e suficient doar un joc bun de echipă", a spus Basarab Panduru la GSPTV.

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (6)
 •  06 Septembrie 2009, 11:15

Basarab Panduru are perfecta dreptate. Putem obtine rezultate strinse cu orice echipa adversa, dar pentru a cistiga impotriva marilor puteri iti trebuie si individualitati. Iar aceste individualitati trebuie angrenate in jocul echipei, ca intreg.

 •  06 Septembrie 2009, 02:07

DA. Ne trebuie individualitati care sa limpezeasca si sa lege jocul echipei. Avem nevoie de individualitati care sa puna in valoare "soldatii" echipei. Sper ca acest Roman, alaturi de Tanase sa creasca cit mai repede posibil.

red.blue
red.blue  •  06 Septembrie 2009, 02:01

imi pare rau sa ajungem sa batem franta si alte puteri ne trebuie antrenor care sa faca reconstructie in cativa ani ...el contiuna cu expirati si paralizati ...niste pocnitori,cel putin in prima repriza imi era jena asa ma uit la meci!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează