INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  FRANŢA - ROMÂNIA, 5 SEPTEMBRIE, ORA 22:00, TVR 1

Florentin Petre: "Nu înţeleg de ce nu e şi Marius Niculae în lot, ar fi meritat" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2009 00:00

Fostul internaţional român Florentin Petre se arată încrezător într-un rezultat bun pe Stade de France şi consideră că Marius Niculae ar fi meritat să fie chemat la lot după evoluţiile pe care le-a avut în ultimul timp.

"Putem să batem fără probleme în Franţa, sîntem o echipă bună şi am arătat asta. Avem cîteva calificări în spate, sîntem România, să nu uităm asta. Adrian Mutu e un jucător foarte important, e genul de fotbalist care trage echipa după el şi nu are cum să nu se simtă în jocul echipei absenţa lui.

Am încredere în băieţi, cred în echipă. Dacă mai dădeam un gol în tur la 2-0, nu s-ar mai fi întîmplat niciodată să fim egalaţi. Cred că şi Marius Niculae putea fi convocat pentru acest meci, e într-o formă extraordinară şi nu înţeleg de ce nu e şi el acolo"., a spus Florentin Petre la sportro.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a spus ADEVĂRUL! Prima reacție despre divorțul de Reghecampf


Comentarii (34)
 •  06 Septembrie 2009, 01:44

petre, lasa cursele, fa-te antrenor! de ;a inaltimea meseriei, il poti duce in carca pe marius nicolae, poti sa-l scuipi intre ochi pe borcea cand iti propune jucatorii la nationala..., la nationala de nasturi vopsiti in rosu, evident...

 •  05 Septembrie 2009, 21:43

Buna Florentin, Nici eu nu inteleg de ce nu mai sunt antrenor sa te pot convoca pe tine pe Cocis pe...

 •  05 Septembrie 2009, 21:32

Simplu,ca nu are valoare.a dat 2 goluri la liberec si vi sa urcat la cap?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează