INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  FRANŢA - ROMÂNIA 1-1

Răzvan Lucescu: "Rezultatele ca acela de la Paris se numără pe degete" ;)

Razvan Lucescu, Lucescu, Romania
Razvan Lucescu, Lucescu, Romania

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2009 00:00

Răzvan Lucescu, selecţionerul naţionalei României, crede că egalul obţinut la Paris este un rezultat de apreciat pentru fotbalul românesc.

"Să nu uităm că cea mai mare performanţă a României este un sfert de finală la un campionat mondial. Rezultatele ca acela de la Paris se numără pe degete şi aş vrea ca acest lucru să fie apreciat. Nu vreau să ni se ridice statui, dar cel puţin să ne fie apreciată munca. În afară de Mutu, nici un alt jucător nu putea face diferenţa la Paris", a spus Răzvan Lucescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
 •  08 Septembrie 2009, 20:54

Sa va facem statui ca ati ratat o calificare ? Chiar tu ai spus-o ca mai avem sanse si ca mai speri la calificare ... Iar in meciul pe care trebuia sa-l castigam, v-ati cacat pe voi si ai jucat cu 8 fundasi ! Si acum va bucurati pentru un egal ... 90% dintre romani erau mandrii de voi daca va vedeau JUCAND ceva in meciul cu franta ... sa facem presing ...sa atacam si noi ... ce-a fost sambata seara se numeste viol !

 •  08 Septembrie 2009, 20:26

bah, costellino: tu vb de la televizor, mah! pai de ce crezi tu ca razvanel e curat, cand el e parte a fenomenului! cu un antrenor strain la nationala, ajungeau vreodata sa fie selectionati: maftei, mazilu, mara, apostol, surdu sau roman? pai crede-ma ca nici roman nu prindea nationala, ca ala e doar umflat de presa! degeaba perorezi stupid ... aia e demagogie pura! afla ca razvan nu e mai curat decat borcea! il mai tii minte cum o injura pe teodora albon?

 •  08 Septembrie 2009, 20:16

Si inca ceva...Mai lasa cititul ziarelor si uitatul la TV ca nu te plateste federatia in perioada asta ca sa citesti ziare.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează