INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  FRANŢA - ROMÂNIA 1-1

Viorel Moldovan: "Franţa a jucat foarte bine. Să fim mulţumiţi cu remiza!"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2009 00:00

Fostul internaţional Viorel Moldovan consideră că rezultatul obţinut de România pe Stade de France ar trebui apreciat drept unul pozitiv de către oamenii de fotbal şi analizează prestaţia "cocoşilor" în partida de sîmbătă.

"E un rezultat foarte bun în faţa unei echipe redutabile, cu jucători extraordinari. Nu cred că se putea obţine mai mult din acest meci, e un joc de moral care ne poate ajuta să creştem. Am jucat de la egal la egal cu francezii, au existat şi momente în care am fost presaţi, dar impresia generală trebuie să fie una bună.

Creştem datorită unor rezultate cum e cel de pe Stade de France. Şi adversarii noştri au reuşit să repăşească limita ultimelor partide, evoluţia lor a fost apreciată de mass-media de la Paris. Dani Coman a dat încredere prin paradele sale, jocul nostru defensiv a arătat precizie în foarte multe momente. Nu ştiu de ce au apărut comentarii negative după meci şi nici nu mă interesează. Ştiu că Franţa e o echipă mare, e normal să vrem mai mult, însă trebuie să şi putem", a spus Moldovan pentru gsp.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  07 Septembrie 2009, 19:37

parca ziceai ca vom castiga,tot aiurea vorbiti fiindca sunteti niste lingai,fata de ce am aratat este rezultat bun,cred ca asta vroiai sa spui dar fiind antrenor nu stii sa te exprimi

 •  07 Septembrie 2009, 19:21

In sfarsit un om care nu apara pe nimeni si zice adevaru un atacant adevarat si acuma daca juca cu Franta marca un gol

manuz09
manuz09  •  07 Septembrie 2009, 17:07

ai dreptate vio!!!tu esti in masura sa-ti dai cu parerea in legatura cu fotbalul francez ai fost golgheter ani buni acolo!!!RESPECT VIO MOLDOVAN!!!TE ASTEPT ANTRENOR IN GIULESTI!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează