INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PLEACĂ MUTU DE LA FIRENZE?

70% din fanii Fiorentinei vor ca Mutu să plece în vară!

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Suporterii viola s-au săturat de Mutu. Într-un sondaj realizat de firenzeviola.it, atacantul român este primul în topul jucătorilor pe care fanii şi-i doresc plecaţi de pe Artemio Franchi la finalul stagiunii.

Decarul Fiorentinei este lider detaşat, totalizînt aproape 70% din voturile exprimate, deşi a fost unul dintre oamenii cei mai importanţi ai echipei antrenate de Cesare Prandelli în ultimii ani.

La cine aţi renunţa în vară din actualul lot al Fiorentinei?
Vargas: 9.02 %
Frey 14.4 %
Mutu 69,47 %
Montolivo 2,58 %
Gilardino 4,53 %

Total voturi 2250

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  15 Aprilie 2010, 18:48

de ce mogaldani????...ce a facut MUTU a facut numai sub ingluenta drogurilor,a trisat mereu fotbalul......e doar un taran ajuns mare scula pe bascula.....acum e vremea sa plateasca datoriile pentru ce a facut.....sa-l lase sarac si chelsea si fiorentina pe trisorul asta.....apropo; are vreo performanta ceva????E ZERO BARAT....numai sa plateasca wc-uri a stiut sa faca atat

 •  30 Martie 2010, 14:34

ce mogaldani,nu ca as fi mare fan mutu si chiar il condamn cand greseste dar...tantalai aia sa nu uite ce a facut mutu pt ei....apropo ce face marele fiorentina fara mutu?pe ce loc sunt?sper din suflet sa retrogradeze daca nu anul asta anul viitor si mutu sa ajunga la o echipa mare ca astia sunt prea mici.repet nu sunt fan mutu dar sunt roman.si pt ce a facut pt ratati aia trebuia sa ii fie alturi spurcati aia dce macaronari....

 •  30 Martie 2010, 13:28

evident pentru cei care n-au stat in Firenze n-au de unde sa stie ca Mutu nu este si n-a fost vazut ca un zeu in nici o perioada de catre fanii Fiorentinei. Singurul zeu pe acele meleaguri este Batistuta, mai si vezi in ziua de astazi copii purtand tricouri cu numele argentinianului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează