INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

A plecat în China, dar vrea la Euro » Pe ce se bazează Budescu pentru a fi selecționat de Iordănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 18:11

Constantin Budescu s-a transferat în această iarnă de la Astra la Dalian Yifang în China și mulți specialiști consideră că fotbalistul ar urma să piardă lotul echipei naționale pentru EURO.

Atacantul de 26 de ani se bazează însă pe faptul că se fac transferuri pe bani grei în China și consideră că în acest fel campionatul asiatic e într-o continuă creștere din punct de vedere valoric.

"Eu sper să ajung la turneul final. M-am dus în China să joc fotbal, nu să fac altceva. E un fotbal puternic acolo. Ați văzut și voi ce transferuri se fac! Am discutat și cu domnul Iordănescu înainte de transferul în China și mi-a spus să iau cea mai bună decizie pentru mine și pentru familia mea. Ar fi un regret foarte mare să nu joc la Euro, dar asta e viața", a spus Budescu la Dolcesport.

"Lumea se pare că e supărată prin România că ne-am calificat. Așa sînt românii. Dacă nu ne calificam tot eram făcuți cu ou și cu oțet. Pe noi nu ne mulțumește nimic" Constantin Budescu

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează