INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROBLEME

A rămas pe drumuri! Torje are cumpăna vieții, după ultima aventură la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 18 august 2018 15:01

Gabriel Torje are cumpăna vieții în privința carierei. Mijlocașul e într-o continuă vacanță după ultima aventură în Ștefan cel Mare. 

Sosit ca boom-ul iernii la Dinamo în tentativa de a-și revitaliza viața fotbalistică, bănățeanul de 28 de ani a jucat foarte puțin în startul sezonului, după care a trecut direct în tribună.

În această vară, a revenit în proprietatea cecenilor de la Ahmat Groznâi, rușii plătindu-l cu jumătate de milion pe sezon, doar că internaționalul - are 11 goluri în 56 de selecții, ultima dată jucând în tricolor în noiembrie 2017 - nu este deloc în planurile echipei cu care mai are contract un sezon. N-a făcut pregătirea de vară cu nimeni. Este turist!

Deja, în Rusia, sezonul a debutat de trei etape, cecenii sunt pe locul 10 în prezent, doar că Torje este la Barcelona. În vacanță, cu familia! Aceasta după ce, zilele trecute, s-a relaxat acasă, la piscină.

"Nu există bucurie mai mare decât cea venită pe neașteptate", a scris deunăzi mijlocașul de bandă în social media. Cel puțin acolo, internaționalul încearcă să fie optimist, cu toate că nu știe la ce echipă va evolua în actualul sezon. Are 28 de ani și nu vrea s-o încheie cu fotbalul, după experiențe nereușite în ultimele ediții

2 goluri și 2 assist-uri a reușit Torje în 2018 pentru Dinamo în 8 meciuri, când a strâns în medie 55 de minute per partidă

8meciuri consecutive, în finalul sezonului, bănățeanul n-a mai jucat pentru "câini", fiind lăsat în afara lotului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  19 August 2018, 22:14
Postat de merace pe 18 August 2018, 23:11

Nu vad mare profesionism in Liga 1 RO. Sunt mai mult afaceri cu valize si stiri mincinoase despre transferuri posibile dar fie neintamplate, fie esuate... Si Romania nici nu poate vedea Liga 1 la TV, decat vreo 30% care au cablu de la firmele cu drept de televizare... Asta nu e profesionism in sport, e doar afacerism din sport...

Poate ca nu e profesionalismul din strainatate, dar jucatorii au "meseria" asta, de-aia am zis profesionisti, ca altfel, cand ajung la echipe adevarate clacheaza.

176901212832165
Dan Petnaise  •  19 August 2018, 16:04

Nu a vrut să vină anul trecut la Timișoara. Se salva și pe el și echipa. S-a dus cățelus la Dinamo. Așa îi trebuie.

utaaradan
utaaradan  •  19 August 2018, 13:50

ar fi bun ca necalificat in constructii, la prasit sau la muls vaca.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează