INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CREŞTERE

Acţiunile clubului AS Roma s-au apreciat masiv

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2008 00:00

Titlurile clubului italian de fotbal AS Roma au fost suspendate de la tranzacţionare pe bursa din Milano în şedinţa de miercuri, din cauza aprecierii excesive înregistrate după anunţul oficial al ofertei clubului pentru internaţionalul român Adrian Mutu, relatează Reuters.

Acţiunile clubului italian de fotbal AS Roma, vicecampioană în Serie A în sezonul trecut, au fost suspendate de la tranzacţionare, după ce s-au apreciat cu 22,27%, până la 0,98 euro/acţiune. Volumul schimburilor a fost de două ori mai mare decât media zilnică a ultimelor 30 de zile.

După revenirea la tranzacţionare, titlurile clubului roman au închis la 0,97 euro/acţiune, în creştere cu 21,02% faţă de preţul de referinţă. La preţul de închidere, clubul AS Roma are o valoare de piaţă de 106,4 milioane euro.

"Nu există niciun dubiu că acesta este efectul Mutu", a spus un dealer, care a subliniat caracterul speculativ al evoluţiei cotaţiilor.

Clubul italian AS Roma a prezentat miercuri, pe site-ul său, un document oficial în care confirmă oferta pe care a trimis-o pe adresa Fiorentinei în privinţa achiziţionării atacantului român Adrian Mutu.

Presa italiană relatează că oferta făcută clubului de fotbal Fiorentina pentru Mutu este cuprinsă între 17 milioane şi 19 milioane euro.

 

sursa: News In

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
 •  24 Iulie 2008, 01:13

Ca se lamureasca si poporul, asta e pretul la care sa tranzactionat o actiune de la AS Roma astazi 23 Iulie 2008: 0.97 euro. Adica un pret de nimic care reflecta doar ce prost este condusa financiar compania(asta nu are nici o legatura cu rezultatele fotbalistice ale echipei).Ca sa nu se extazieze prea mult cititorii nu de alta. A.S. ROMA (Milan:ASR.MI) Last Trade: 0.9700 € Trade Time: 3:33PM Change: 0.1685

Vezi toate comentariile (1)
Comentează