INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EDIŢIA TIPĂRITĂ

Acum, la chioşcuri, în ediţia tipărită a Gazetei, povestea lui Florin Andone, primul copil din Diaspora care a reuşit pe plan sportiv la cel mai înalt nivel!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 12:19

Rămas orfan de tată în România, Florin Andone a plecat la 12 ani, după mama sa care muncea în Spania. Ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor spune povestea puştiului care a ajuns în Occident după decesul tatălui.


Acum are 21 de ani, evoluează ca atacant la Cordoba, echipă din prima ligă spaniolă, şi este, practic, primul copil din generaţia căpşunarilor, care adaugă efortului demn al părinţilor lor aflaţi departe de ţară un destin de sportiv profesionist la cel mai înalt nivel.

Fostul internaţional U19 al României a debutat ca titular la Cordoba într-un meci din La Liga, contra celor de la Granada, şi a marcat un gol, scor final 2-0. Românul a mai jucat două meciuri în acest sezon, ambele în Cupa Regelui, tot cu Granada. Vîrful a marcat şi atunci în meciul de pe teren propriu terminat la egalitate, 1-1.

Citeşte povestea lui Florin Andone scrisă de Răzvan Luţac şi Ionuţ Tabultoc în numărul de astăzi al ziarului, pe care îl găseşti acum la chioşcuri, sau pe platforma digitală, unde poţi răsfoi online Gazeta.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gicab
gicab  •  07 Ianuarie 2015, 14:27

GSPISTILOR, am stiut inainte voastra ca baiatu asta e fiu de capsunari, Ticleanu vorbea de vara.trecuta ca il au in vedere. Voi in schimb ce face ti stiri cu jiji fcsb mogosoaia si tot asa manelistior.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close