INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Acuze grave la adresa lui Lucescu! I s-a reproșat că face convocări pentru impresari: "Îl dau în judecată"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 18:51

Mircea Lucescu, selecționerul Turciei, a fost acuzat de un jurnalist turc că l-a adus la lot pe Erol Erdal Alkan pentru că s-ar fi înțeles cu impresarul jucătorului.

"Dacă are dovezi pentru a susține ceea ce a scris... Nu voi fi trece peste aceste acuzații. Mergem la tribunal pentru ca ziaristul să ne spună de unde are informațiile. Îl voi da în judecată. Nu cunosc niciun impresar", a declarat tehnicianul. "L-am urmărit pe Erol la Dordrecht. E tânăr și foarte bun". Mijlocașul, 23 de ani, legitimat la Dordrecht nu a jucat cu Albania și nu are nicio selecție în naționala turcă.

Il Luce a avut azi o discuție cu Yıldırım Demirören, președintele federației, despre rezultatele antrenorului pe banca Turciei și despre campania de calificare la EURO 2020.

Citește și: Lucescu, pus la zid: "Demisia! Așteptăm cererea de compensație" » Răspunsul oferit de tehnicianul român

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mioriticul
mioriticul  •  14 Noiembrie 2017, 20:41

Tov., sau ma rog, Nea Ovi ***. Deci precum selectioneaza idolul lui. Ergo: n-are ce sai explice alteva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  14 Noiembrie 2017, 20:10

Nea Ovi, explica-i ca Turcia nu-i Romania sa poata pacali fotbalul la infinit.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează