INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Adevăratul motiv pentru care Pantilimon a fost obligat să plece de la Sunderland

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 21:18

Costel Pantilimon s-a transferat la Watford, după ce a fost practic obligat să o părăsească pe Sunderland.

Portarul român în vîrstă de 28 de ani a jucat 49 de meciuri în toate competițiile pentru Sunderland, însă în ultimele partide n-a mai prins nici lotul.

Presa engleză a descoperit că Pantilimon avea o clauză în contract. Dacă ar fi bifat 50 de meciuri în tricoul lui Sunderland în toate competițiile, echipa din Anglia ar fi fost obligată să-i prelungească înțelegerea și să-i mărească salariul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
plischi
plischi  •  20 Ianuarie 2016, 08:48
Postat de 21lva pe 19 Ianuarie 2016, 23:54

Ceea ce nu spune acest angajat gsp care produce materiale cancaniste este ca stirea asta cu 49 de meciuri e doar o speculatie a presei. Probabil tot unii din aceeasi categorie de "presa". Dar cum scopul lor este sa genereze click-uri, nu vad de ce ar scrie. Dati-i inainte cu minciunile ca o sa fie bine pana la urma. O sa ajungeti unde va e locul, ca nicio agonie nu tine la nesfarsit.

numai naivii pun la indoiala faptul ca astea sunt lucruri care se intampla in tot fotbalul, nu numai la sunderland. sunt insa aspecte care ies la iveala atunci cand incepe sa p u t a ceva, iar presa are nasul mai dezvoltat la mirosuri care put.

plischi
plischi  •  20 Ianuarie 2016, 08:41

britanicii au invatat jong;erii din astea sau altii au pus in practica procedeele respective. dpdvedere sportiv este o magarie...

986379311381755
Lengyel Adrian  •  20 Ianuarie 2016, 08:38

Au invatat nenorocitii de la AS Monaco ...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează