INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZ METAN - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:00, LIVEVIDEO PE ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Adrian Neaga: "Panduru este un stelist adevărat, sper să facă treabă bună"

Adrian Neaga, Neaga, Steaua
Adrian Neaga, Neaga, Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2009 00:00

Adrian Neaga, fostul jucător al Stelei, spune că se bucură de sosirea lui Basarab Panduru în Ghencea.

"Eu ma bucur pentru "Pandi", este un stelist adevarat si sper sa faca treaba buna. Ma bucur, in primul rand, pentru omul Panduru, dar nu pot sa spun mai multe pentru ca stim ce este la Steaua.

Steaua este o echipa noua, o echipa de tineri cu calitati ce trebuie sustinuti. De asemenea, cred ca este nevoie de timp, pentru ca in maxim un an - un an si jumatate vor avea un cuvant greu de spus in Europa. Ei trebuie lasati sa creasca, mai ales ca au si un antrenor adevarat", a spus Adrian Neaga la Sport Total Fm.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
stel1stu
stel1stu  •  12 Septembrie 2009, 21:24

deci .... CIRCUL continua in groapa cu catelusi))))))))))))))))))))))))

forzzasteaua
forzzasteaua  •  12 Septembrie 2009, 20:46

Adriane, nu este neaparat necesar sa fi 1000/100 stelist adevarat, noi nu mai avem nevoie de legende vrem sa ajungem noi o legenda, iar pentru asta avem nevoie de meseriasi, de profesionisti, nu de oameni care iubesc steaua sau care au facut candva ceva pentru steaua. (""il avem dovada pe Lacatusi"")

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close