INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Campioana Poloniei nu renunță și e aproape să transfere un internațional român: ofertă de 500.000 de euro

Adrian Rus, în dreapta, e aproape de un transfer la Lech Poznan / Sursă foto: Imago Images
Adrian Rus, în dreapta, e aproape de un transfer la Lech Poznan / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 22:10 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2022 22:23

Lech Poznan a început din nou ofensiva pentru transferul lui Adrian Rus (25 de ani), fundașul central aflat în prezent în Ungaria, la MOL Fehervar.

Convocat constant la ultimele acțiuni ale primei reprezentative, Adrian Rus e în cărți să ajungă la campioana Poloniei, Lech Poznan, care ar fi pus la bătaie 500.000 de euro pentru transferul internaționalului român, scrie presa din Polonia. E cea de-a doua tentativă a polonezilor de a-l aduce pe Rus la Poznan, precedenta tentativă fiind sortită eșecului.

Dacă va ajunge în cele din urmă în Polonia, Adrian Rus va evolua în preliminariile Champions League, unde Lech Poznan o va întâlni în primul tur pe Qarabag.

Ungurii îl ademenesc pe Adi Rus cu un salariu mai bun

Totuși, oficialii lui MOL Fehervar, care l-au transferat recent și pe Claudiu Bumba, fac eforturi pentru a-l convinge pe Rus să rămână în Ungaria și îl ademenesc cu un salariu mărit substanțial.

Fundașul cu 14 selecții în naționala României joacă la MOL Fehervar din iulie 2019, iar în acest sezon a strâns 28 de partide.

900.000 de euroe cota lui Adi Rus, potrivit transfermarkt

Campioana Poloniei nu renunță și e aproape să transfere un internațional român: ofertă de 500.000 de euro
Adrian Rus // FOTO: Imago

Aproape să se lase de fotbal, Rus recunoaște că a fost tentat să joace în naționala Ungariei

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor în martie 2019, la scurt timp după ce debutase pentru prima reprezentativă a României, Rus a povestit că a fost la un pas să se lase de fotbal în perioada în care evolua pentru Olimpia Satu Mare.

Având dublă cetățenie, română și maghiară, Rus a recunoscut că a fost tentat să joace pentru prima reprezentativă a vecinilor:

„Mereu mi-a plăcut să fiu sincer și așa voi fi și acum. Da, m-am gândit să joc pentru naționala Ungariei deoarece pot spune că am fost supărat pe țara mea, România, pentru că mi s-a interzis să mai joc fotbal. Iar cei de acolo mi-au întins o mână de ajutor.

Chiar am fost de mai multe ori la naționala U21 a Ungariei, dar au fost mici probleme cu cetățenia, de fapt eu am acum dublă cetățenie. Până la urmă, mă bucur sincer că am început să joc pentru România, sunt chiar foarte fericit. Acel capitol s-a încheiat, acum doar România există pentru mine”.

Citește și alte știri de actualitate:

Marius Șumudică s-a înțeles cu noua echipă! Continuă în prima ligă, după ce s-a despărțit de Al-Shabab: „Contract cu șase zerouri”

Nicolae Stanciu, după ce a ratat ultimele meciuri ale naționalei: „A fost nu greu, ci foarte greu” + Ce spune despre posibilele retrageri lui Chiricheș și Maxim

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alexiosas
alexiosas  •  30 Iunie 2022, 17:03
Postat de paolo19 pe 30 Iunie 2022, 06:17

Ba, tu nu ai și tu o echipa cu care sa te mândrești, despre care sa vorbești? Ești toată ziua cu ciobanu'-n gura...

***..de exemplu,amicalele.....ale fecesebeului sunt in direct,pardon "live",ale cefeurului au fost prezentate rezultatele si-n rest 3 parale.....doar daca fac un articol despre ceva legat de un club mai amintesc de vreun amical al altei formatii.....si tot asa tot gesepeul asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo19
paolo19  •  30 Iunie 2022, 06:17
Postat de vasileroaita pe 29 Iunie 2022, 22:59

Dacă ar fi jucător al fcsb, cota lui ar fi de minim 7 milioane!

Ba, tu nu ai și tu o echipa cu care sa te mândrești, despre care sa vorbești? Ești toată ziua cu ciobanu'-n gura...

Gigi
Gigi  •  29 Iunie 2022, 23:37

Asta e valoarea internationalilor romani

Vezi toate comentariile (5)
Comentează