INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Ajax a luat decizia » Ce se întâmplă cu Răzvan Marin

12,5 milioane de euro a costat-o pe Ajax transferul lui Marin de la Standard
12,5 milioane de euro a costat-o pe Ajax transferul lui Marin de la Standard

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2020 09:08

Ajax se va despărți la sfârșitul acestui sezon de Răzvan Marin, mijlocașul de 23 de ani. Dar îl va împrumuta, pentru că se așteaptă să nu obțină cel puțin suma plătită în 2019 pentru el.

În ianuarie, Răzvan Marin putea părăsi Ajax. Una dintre ofertele concrete era de la Brugge, împrumut cu opțiune de cumpărare la sfârșitul sezonului.

Răzvan Marin, 9 minute în ultimele 10 meciuri

Curios, Erik ten Hag, antrenorul „lăncierilor", a refuzat să-l lase să plece, susținând că mai e nevoie de el. Cât l-a folosit? Nouă minute în următoarele 10 meciuri în toate competițiile! 

Acum, într-o analiză făcută de Voetbal International, jurnaliștii olandezi susțin că Ajax ar fi luat deja decizia în cazul lui.

Răzvan Marin, tot la Brugge?

Cum „tricolorul" e nemulțumit că nu joacă, se va despărți de clubul din Amsterdam. Dar va fi numai o despărțire temporară. Nu un transfer definitiv.

Potrivit VI, gruparea batavă se așteaptă ca nimeni să nu plătească minimum 12,5 milioane de euro, suma pentru care mijlocașul în vârstă de 23 de ani a fost achiziționat de la Standard în 2019. Ar putea ajunge tot la Brugge, care nu a renunțat la ideea de a-l aduce pe „Jan Breydel Stadium".

Ten Hag riscă să fie demis de Ajax!

Mutarea este aproape sigură, chiar dacă Ten Hag nu va mai fi pe banca roș-albilor. Într-un interviu pentru Veronica Inside, analistul Johan Derksen a afirmat că „tot mai mulți jucători sunt nemulțumiți de antrenor și, într-o ședință, cei care conduc clubul ar fi discutat dacă să continue sau nu cu el din această vară".

10 milioane de euroeste cota lui Răzvan Marin, potrivit transfermarkt.de; a scăzut cu 3,5 milioane față de vara trecută, când Ajax l-a luat de la Standard

47,5este media minutelor jucate de „tricolor" la Amsterdam în acest sezon (808 în 17 meciuri în toate competițiile (două assisturi)

2024este anul în care expiră contractul lui Marin la Ajax; a semnat pe cinci sezoane vara trecută, cu un salariu anual de un milion de euro

Citește și alte știri despre fotbaliștii români din străinătate:

Ianis Hagi, tot mai aproape de Lazio » Ce scrie presa din Italia

Ciprian Tătărușanu, detalii despre pandemia de coronavirus din Franța: „Nu am mai trăit așa ceva” » Ce spune despre fotbal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1745flo
1745flo  •  26 Martie 2020, 12:16

Nu ma asteptam la Ajax sa fie atat de amatori incat sa se pacaleasca in asa hal platind 12mil euro pe un jucator submediocru!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează