INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

Răzvan Marin e apărat de scouterul lui Ajax Amsterdam, Marco Timmer: „Joacă foarte prost, dar daţi-i timp!”

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2019 12:09

Răzvan Marin, mijlocaşul criticat des şi dur în ultima vreme, e apărat de scouterul lui Ajax Amsterdam. 

„Vrea ten Hag să-l ţină rezervă sau este mai interesat să îi dea încredere, cu riscul altor erori?", a declarat Marco Timmer.

Atacat şi criticat dur din toate părţile, Răzvan Marin mai găseşte totuşi susţinători, în acest debut zbuciumat de sezon la Ajax.

Unul din scouterii "lăncierilor", Marco Timmer, îi ia apărarea, în interviul din revista Voetbal International: "Marin joacă foarte prost, dar acordaţi-i timp! Ten Hag s-a gândit la varianta de a-l ţine rezervă pe Răzvan şi să joace cu Van de Beek lângă Blind. E o soluţie şi nu pare un puzzle prea complicat. Tadici ar deveni decar, cu Huntelaar ori Dolberg vârf. Intervine o dilemă: vrea ten Haag să facă asta sau mai degrabă îi oferă încredere românului şi îl utilizează în continuare, cu riscul de a mai greşi, ca în meciul cu APOEL?".

Răzvan Marin e apărat de scouterul lui Ajax Amsterdam, Marco Timmer: „Joacă foarte prost, dar daţi-i timp!”

Marco Timmer

"Marin e un mijlocaş box-to-box"

Şi Timmer nu e doar o voce izolată. Un fost antrenor se pune contra valului de acuzaţii din presa olandeză, considerând că jucătorul adus pentru 12,5 milioane E de la Standard nu e folosit în poziţia corectă. 

"Toată lumea îl pune la zid pe băiat. Toţi cred că era noul Frenkie de Jong, dar le-am zis de la început că Marin e un mijlocaş box-to-box. Ajax nu îl pune în teren pentru a se folosi de calităţile sale şi brusc are pretenţia ca el să construiască jocul! Încă nu e capabil s-o facă. Ajax nu merge deloc acum şi mult prea devreme se fac comparaţii cu jucători scumpi. Sunt sigur că situaţia se va redresa", a declarat Jan Boskamp, fost mijlocaş la Feyenoord şi tehnician la Anderlecht, Gent, Genk Stoke şi Standard, în cotidianul Het Belang van Limburg.

454de minute a adunat Răzvan Marin din şapte meciuri la Ajax în acest sezon, fiind de cinci ori titular. Are o pasă de gol în campionatul Olandei

Răzvan Marin e făcut praf de un fost fotbalist olandez: „N-am auzit un rahat mai mare! Marin nici nu-l poate lega la şireturi pe De Jong”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1144431205572495
Dragos Gavrilescu  •  25 August 2019, 21:49

Ca Marin nu e de Jong o spune prețul. Cum poți sa compari un jucător de 13 mil cu unul de 75 mil? Ăștia cred ca toți sunt proști și ei deștepți. Adică sa dai pe unul de 75 mi-l și sa iei de 13 și sa vrei același nivel. Pai dacă Marin era de 75 mil îl lua barca pe el.

spartcapus
spartcapus  •  25 August 2019, 17:51

Cherekesy, Stanciu, Chipciul, Marin, Ianis, cele mai mari pacaleli trase de romanasi fraierilor care credeau ca cu cateva milioane vor lua superjucatori!

reteleanu
reteleanu  •  25 August 2019, 16:58
Postat de Jesus Gaoz pe 25 August 2019, 15:59

Joaca foarte prost,dar datii timp o sa joace si mai prost

cu timpul, si tu o sa scrii din ce in ce mai prost.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează