INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ALANYASPOR - GAZIANTEP 1-0

ALANYASPOR - GAZIANTEP 1-0 // Al 5-lea eșec în ultimele nouă etape pentru Marius Șumudică

Articol de - Publicat sambata, 14 martie 2020 12:45

Șumudică și Gaziantep au pierdut și la Alanya, 0-1, într-un meci jucat cu porțile închise. Adversarii au avut și două goluri anulate.

Turcia e unul dintre puținele campionate care se dispută. Fie și fără spectatori. Dar Marius Șumudică crede că situația se va schimba și în Süper Lig. „Mă gândesc că, de săptămâna viitoare o se închidă și aici. Nici nu merită să joci când nu sunt fani”, a declarat antrenorul lui Gaziantep la TV Digi Sport. Echipa sa a avut un meci dificil. Înaintea etapei, Alanyaspor era pe locul 6, cu 40 de puncte. 

Dacă ar fi învins, Gaziantep (poziția a 9-a) s-ar fi apropiat la doar cinci puncte. Însă partida era la Alanya. Cu Toșca și Maxim titulari (al doilea a fost înlocuit în minutul 77), roș-negrii n-au rezistat. Mai buni adversarii. Gazdelor le-au fost anulate două goluri (unul pe repriză, pentru henț și ofsaid), dar au avut și un gol validat. În minutul 41, la o eroare a defensivei lui Toșca după o lovitură liberă, portarul Günay Güvenç a gafat și el. A respins în față o minge ușoară, iar Caulker (ex-Tottenham) a înscris din apropiere. S-a terminat 1-0. 

+5 FOTO

Presiunea din final a oaspeților n-a adus golul remizei. Al 5-lea eșec al lui Gaziantep în ultimele nouă etape (mai are două egaluri). Spre dezamăgirea lui Șumudică. S-a înfuriat de câteva ori la erorile jucătorilor săi, și în atac, și în apărare. Etapa viitoare, se poate revanșa acasă, cu Ankaragücü (penultimul loc). Dacă se mai joacă.

Alanyaspor - Gaziantep 1-0

  • A marcat: Caulker 42

Citește și: 

Marius Șumudică descrie situația din Turcia: „Vin d-ăia de zici că sunt cosmonauţi şi dau cu dezinfectant” + numărul infim de cazuri de coronavirus din țară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
deusdat
deusdat  •  14 Martie 2020, 18:49

Mde, Șumi, era ăsta momentul să fii obraznic cu șefii Rapidului? Mâine-poimâine te pune Gaziantep pe liber și o să începi iarăși să scâncești că visul tău cel mare e să te întorci la Rapid...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close