INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Alarmă pentru națională! Claudiu Keșeru s-a accidentat în Bulgaria, chiar înainte de Feroe și Norvegia

foto: sportal.bg
foto: sportal.bg

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 09:32

Claudiu Keșeru, atacantul lui Ludogoreț, golgeterul campionatului bulgar, s-a ciocnit cu portarul advers la a 8-a sa reușită în campionatul bulgar și a fost înlocuit. Ludogoreț a învins-o cu 2-0 pe Levski. 

De când a venit Claudiu Keșerü, în 2015, nimeni nu a mai înscris atât de mult ca el. Nu doar la Ludogoreț, ci și în Bulgaria.

Duminică seară, la 2-0 cu Levski (locul secund), atacantul în vârstă de 32 de ani a marcat din nou, încheind meciul în minutul 80. După ce ratase o ocazie unu la unu cu portarul. 

Cu adversarul lipit de el, a reușit să salte, din alunecare, mingea peste goalkeeperul ieșit la blocaj. S-a ciocnit însă cu Mijatovici, care l-a lovit cu genunchiul în piciorul drept. 

Când s-a ridicat să celebreze golul, Keșerü a simțit o durere la coapsă. A șchiopătat puțin. Apoi, s-a întins pe gazon. Medicul verzilor i-a pus o fașă elastică, dar nu a mai putut continua prea mult. A fost înlocuit în minutul 82.  

„Tricolorul”, ales cel mai bun jucător al primei etape din Europa League, vine la lot și așteaptă verdictul doctorului. Ar fi o mare pierdere să nu poată juca în partidele cu Feroe și Norvegia.

Vezi și: 

GAZIANTEP - BAȘAKȘEHIR 1-2 // Oficial, Marius Șumudică e unic în Turcia! Gest de neînțeles făcut azi după 75 de secunde din meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
10203969959118606
Calin Catalin  •  07 Octombrie 2019, 11:24

pt mine e o veste buna .......imi pare rau pt sanatatea lui ......nu are stofa de nationala .........

iulihenry14
iulihenry14  •  07 Octombrie 2019, 11:10
Postat de Christian Ciuca pe 07 Octombrie 2019, 10:01

cum-necum Keseru e acolo-n fata, prezent, ca vulpoiu, da gol mai mereu dar rateaza nepermis de mult, nu da nici pase, el si Puscas sint buni daca mijlocu e ofensiv si-i serveste pe tava, pomanagii cum spun suporterii... am vorbit de ratangii Nationalei si nici acum nu pot sa cred ca Puscas la doi metri singur cu toata poarta n-a dat gol Spaniei, cum a putut rata ocazia aia nu stiu, de-aveam punctu ala eram mai bine, sigur suedejii si norvegienii vor scoate egaluri cu Spania, veti vedea. Il bagi pe Grozav cu Andone pina la urma si Puscas repriza a doua.

Da gol mai mereu? Pe bune? Are 12 goluri in 35 de meciuri. Care mai mereu? Mai mereu cu cine? Cu Malta? Pomanagiu de Puscas are 5 goluri in 10 meciuri. Daca tot o luam pe ratati uita-te cat a ratat Spania, cu fotbalisti de 10 ori mai valorosi decat Puscas. Daca ei au putut sa rateze poate si al nostru sa o faca. Sa fim seriosi, trebuia sa fie 6-1 pentru Spania. Si daca faceam egal cu ei si ne calificam intr-un final la un turneu, ce faceam acolo? Iar ne bagam 11 pe linia portii sau ne uitam cum e umilit Chiriches de toata lumea

780708698710213
Razvan Claudiu  •  07 Octombrie 2019, 10:19

Asta e de bine pentru nationala. Poate uita avionul si Chiriches cu Grigore.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează