INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Cicâldău i-a surprins pe turci! Prima decizie importantă luată la Galatasaray

Cicâlcădu a refuzat numărul 10 la Galatasaray
Cicâlcădu a refuzat numărul 10 la Galatasaray

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 12:05 / Actualizat duminica, 01 august 2021 12:44

Mijlocașul Alexandru Cicâldău (24 de ani) a semnat cu Galatasaray și i-a surprins pe turci cu prima decizie luată.

Fotbalistul pentru care Galata a plătit 6,5 milioane de euro este văzut ca un jucător important pentru noul sezon, iar turcii se așteptau ca el să poarte numărul 10.

Cicâldău a refuzat numărul 10 la Galatasaray

Savaş Çorlu, un jurnalist de la Fotomac, a dezvăluit că internaționalul român nu a vrut să poarte numărul pe care în trecut l-a avut și Gică Hagi.

„Cicâldău nu a acceptat tricoul cu numărul 10 la Galatasaray”, scriu turcii.

Alex Cicâldău va câștiga de 10 ori mai mult decât la Universitatea Craiova!

Victor Becali, consilierul firmei de impresariat care a intermediat mutarea lui Cicâldău la Galatasaray, a declarat pentru GSP.ro că mijlocașul avea un salariu de 10.000€ lunar în Bănie. Astfel, Cic face un salt enorm și din punct de vedere financiar.

Au venit oamenii la București, au discutat cu Rotaru și s-au pus de acord. 6,5 milioane de euro este suma de transfer, jucătorul avea 10.000€ pe lună la Craiova. Cât va lua acum? Undeva la 1 milion, poate puțin peste. Nu pot să vă spun exact cât. Important e ca jucătorul să fie mulțumit, noi doar ne facem meseria
- Victor Becali pentru GSP.ro

Moruțan, numărul 10 la Galatasaray?

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a anunțat că transferul Olimpiu Moruțan (22 de ani) la Galatasray este aproape rezolvat și că Fatih Terim ar vrea ca acesta să fie noul decar al turcilor, dar declarațiile făcute de Gigi Becali, cu privire la transferul ca și rezolvat al lui Moruțan, i-au enervat pe bașkanii lui Galatasaray.

  • Gică Hagi, Felipe Melo, Belhanda, Sneijder, Hakan Sukur sau Arda Turan sunt câțiva dintre jucătorii importanți care au avut 10 la Galatasaray

Citește și: 

Fostul antrenor de la FCSB și Dinamo, contrariat de transferul lui Cicâldău la Galatasaray: „Șocant! Unii impresari din România sunt ca Dracula” + „Băiatul are două dezavantaje”

Gigi Becali i-a enervat pe turci » Oficialii lui Galatasaray au luat foc după ce patronul FCSB a anunțat transferul lui Moruțan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1ianuarie
1ianuarie  •  01 August 2021, 21:22
Postat de albalbastru72 pe 01 August 2021, 13:04

Surprins nu este decit autorul articolului,turcii nu au dat nici o importanta,ei stiu ca Cicaldau nu e numar 10,mai degraba un 8 box to box.

Zic turcii că-l așteaptă pe Moruțan să-i dea nr 10x10…..

radu876
radu876  •  01 August 2021, 13:53

trayvon bromell a ratat calificarea in finala si voi ne luati cu povesti despre numerele de pe tricouri la cim-bom-bom?

albalbastru72
albalbastru72  •  01 August 2021, 13:04

Surprins nu este decit autorul articolului,turcii nu au dat nici o importanta,ei stiu ca Cicaldau nu e numar 10,mai degraba un 8 box to box.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează