INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Răsturnare de situație în cazul lui Mitriță! Ce au făcut șefii pentru a-l convinge să rămână la Al Ahli

Alexandru Mitriță nu trece prin cea mai bună perioadă la Al Ahli +20   FOTO
Alexandru Mitriță nu trece prin cea mai bună perioadă la Al Ahli

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 18:50 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 19:06

Alexandru Mitriță (26 de ani) nu traversează cea mai fericită perioadă a carierei. Plecat de la New York City FC și ieșit din vizorul naționalei, românul se confruntă cu probleme la Al Ahli, clubul unde e împrumutat de americani.

Recent, Mitriță a solicitat rezilierea contractului, nemulțumit că echipa preluată recent de Laurențiu Reghecampf nu l-a mai plătit de luni de zile. Doar că, potrivit site-ului arriyadiyah.com, conducerea lui Al Ahli nu vrea sub nicio formă să se despartă de Mitriță, unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei

Conform sursei citate, Mitriță ar fi fost convocat la o discuție și ar fi fost convins să accepte să continue la Al Ahli. Aceștia i-au propus internaționalului român o reeșalonare a datoriilor, Mitriță primind deja unul dintre salariile restante.

În actualul sezon, Mitriță a înscris de cinci ori pentru Al Ahli, o echipă care se află într-o situație dificilă în clasament, unde se situează abia pe locul 7.

+16 FOTO

Al Ahli, noua echipă a lui Laurențiu Reghecampf

  • De trei ori campioana Arabiei Saudite (1978, 1984 și 2016);
  • Lotul este cotat de Transfermarkt.com la 45,7 milioane de euro;
  • Cei mai valoroși fotbaliști din lot sunt atacantul M'Baye Niang, care valorează 10 milioane de euro, Alexandru Mitriță (7 milioane), atacantul Omar Al-Somah (5,8 milioane) și fundașul stânga Lucas Lima (5 milioane);
  • Reghecampf îl va pregăti la Al Ahli și pe Ljubomir Fejsa, mijlocaș defensiv venit de la Benfica.

VIDEO Reghecampf a anunțat când revine în fotbalul românesc: „Eu o să mă întorc când o să fie momentul și când lumea o să fie pe aceeași direcție!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Revine Răzvan Lucescu? Românul ar fi în negocieri cu fosta echipă a lui Cosmin Olăroiu

Becali își freacă palmele! Jucătorul pe care voia să dea 1 milion de euro devine liber: „Noi i-am făcut o propunere”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
observator_federal
observator_federal  •  13 Aprilie 2021, 07:14
Postat de dobrin pe 13 Aprilie 2021, 02:13

Cea mai mare prostie a lui Mitrita sa dea NYC pe Aș Hali. Atat pe plan personal al calitatii vietii cat si pe plan profesional.

Nu te pronunța dacă nu cunoști toate datele problemei. Chiar și dacă rămânea sau va reveni la New York, "unii" tot ar fi fost împotriva chemării lui la Națională -interese mari la mijloc- și cred că asta, da, este chiar o mare prostie (hoție)...

dobrin
dobrin  •  13 Aprilie 2021, 02:13
Postat de observator_federal pe 12 Aprilie 2021, 20:49

Al Ahli Jeddah fără Mitriță ar fi ca New York City FC fără Mitriță...

Cea mai mare prostie a lui Mitrita sa dea NYC pe Aș Hali. Atat pe plan personal al calitatii vietii cat si pe plan profesional.

observator_federal
observator_federal  •  12 Aprilie 2021, 20:49

Al Ahli Jeddah fără Mitriță ar fi ca New York City FC fără Mitriță...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează