INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PANETOLIKOS - PAOK 1-2

Alexandru Mitriță, un nou gol pentru PAOK în Grecia! Românul, în mare formă înainte de meciurile naționalei

Alexandru Mitriță / FOTO: paok.gr
Alexandru Mitriță / FOTO: paok.gr

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 20:20 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 20:54

Alexandru Mitriță (26 de ani) s-a remarcat la rândul lui astăzi, după ce Nicolae Stanciu a reușit un hat-trick de efect în Cehia. Mitriță a punctat în premieră în campionat la PAOK. Echipa lui Răzvan Lucescu a învins-o pe Panteolikos în deplasare, scor 2-1. 

Mitriță a fost cel care a deschis scorul în deplasarea cu Panteolikos, grație unei lovituri de cap precis plasate. Diaz a egalat în minutul 59 și i-a dat emoții lui Răzvan Lucescu, însă Sidcley a adus victoria cu 10 minute înainte de final. 

Mitriță a încasat un cartonaș galben în minutul 55 și a fost înlocuit 8 minute mai târziu. După 3 etape, PAOK se află pe locul 4 în Grecia, cu șase puncte. Lider e Olympiakos, care are un punct în plus.

Săptămâna trecută, Alexandru Mitriță marcase pentru PAOK și în Conference League, în victoria cu Lincoln (2-0). Mitriță se află pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru „dubla” cu Germania și Armenia, din 8 și 11 octombrie.

500.000 de euroa costat-o pe PAOK împrumutul lui Mitriță, pentru un sezon, de la New York City

Rădoi a fost decisiv în transferul lui Mitriță la PAOK! Ce i-a spus selecționerul României

Alexandru Mitriță le-a spus jurnaliștilor greci că plecarea lui de la New York City la Al Ahli și acum la PAOK are legătură în primul rând cu o discuție între patru ochi cu Mirel Rădoi, selecționerul României.

Abordat de jurnaliștii din Salonic, „Piticul miraculos”, cum i-au spus ei, le-a dezvăluit că plecarea sa de la New York City are mare legătură cu echipa națională. La instalarea pe banca primei reprezentative, în locul lui Cosmin Contra, Mirel Rădoi i-a spus: „Dacă vrei să te chem mereu, trebuie să-ți găsești o echipă mai aproape”.

Ceea ce a și făcut. A plecat mai întâi împrumut la Al Ahli, în Arabia Saudită, și acum la PAOK. Au contat, de asemenea, faptul că soția a născut-o pe Ava Maria și a revenit la Craiova, iar el voia să fie mai aproape de „comorile” sale, dar și faptul că la New York se simțea singur: „Parcă eram un extraterestru”. Sau „un englez la New York - cum sună titlul cunoscutei melodii a lui Sting” - l-au completat reporterii greci.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Nicolae Stanciu, meci perfect pentru Slavia » Hattrick și pasă de gol în Cupa Cehiei

Violențe fără precedent: au incendiat mașina arbitrilor, imediat după meci!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  22 Septembrie 2021, 23:45

Ce inseamna sa ai PR bun! Patronul Craiovei a spus clar ca Mitrita s-a dus in Arabia pentru un salariu de trei ori mai mare față de Net York...a contat într-adevăr si faptul ca era mai aproape de iubita însărcinată ..Dar salariul triplu ramane triplu

176901212832165
Dan Petnaise  •  22 Septembrie 2021, 21:44

Bravo Mitriță ! Dar nu știu dacă olteanul te va băga.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează