INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VICTORIE LA PRIMAVERA

Alibec a dat pasă de gol în derbyul milanez

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2010 00:00

Denis Alibec a făcut spectacol astăzi la echipa de tineret a lui Inter. Fostul constănţean a fost unul dintre cei mai buni jucători ai "nerazzurrilor" în victoria cu 4-1 din derbyul cu AC Milan. Atacantul român a pasat la golul doi marcat de Obi şi a rămas în teren pînă în minutul 69 la echipa antrenată de Fulvio Pea.

 

Alibec a reuşit însă faza meciului în repriza secundă. "A plecat în minutul 57 în dribling, slalomînd prin toată defensiva lui Milan, şi a finalizat acţiunea cu un şut fantastic, care a trecut de puţin pe lîngă poartă", a comentat site-ul oficial al lui Inter.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  20 Martie 2010, 23:34

Liviu tata, stai asa, ca joaca doar la Primavera si are inca de trecut prin ciclurile nationalelor de tineret. Mai da-i un an sa confirme si sunt convins ca ii va veni si lui randul mai ales ca a inceput sa se antreneze cu echipa mare a lui Inter si chiar a stat pe banca la cateva meciuri daca nu ma insel. Problema e ca si la Primavera e greu sa te impui, au atacanti super buni acolo (dar poate se face vreun loc cu plecarea lui Arnautovic si poate si Balotelli). Bafta Alibec!

liviuolteanu77
liviuolteanu77  •  20 Martie 2010, 22:33

Oare cand il va convoca Lucescu al mic la nationala? Cand ii va deveni fin?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează