INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Alin Toșca, aproape de o mutare surprinzătoare » Revine pe poziția care l-a consacrat

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 13:46

Presa din Israel relatează că Maccabi Tel Aviv, viceampioana ediției recent încheiate, îl dorește și duce tratative pentru a-l aduce la echipă pe internaționalul român, Alin Toșca (26 de ani). 

Alin Toșca este sub contract cu formația de primă ligă spaniolă, Betis Sevilla, însă a fost împrumutat la Benevento, în Serie A. Cu toate că în Italia a evoluat  în majoritatea meciurilor ca fundaș central, Maccabi dorește să îl aducă pe postul de fundaș stânga.

Nu este prima dată când Toșca e aproape de Maccabi Tel Aviv. Jordi Cruyff, fostul manager al israelienilor, l-a dorit insistent și în mercato-ul precedent, dar au apărut probleme în timpul tratativelor. Acum, înlocuitorul său, Vladimir Ivić, vrea să ducă negocierile la bun sfârșit.

1.500.000 de euroeste valoarea lui Alin Toșca potrivit transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  07 Iunie 2018, 16:37

Nu il mai vrea Lazio ?:))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează