FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Anamaria Prodan și rețeta dezinformării! „Cine a calificat România la Euro 2016? Nu Stanciu a dat golurile importante?” » Cifrele REALE sunt șocante!

Anamaria Prodan și Nicoale Stanciu
Anamaria Prodan și Nicoale Stanciu

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 12:08

Anamaria Prodan a vrut să îi ia apărarea lui Nicolae Stanciu după ce a fost criticat dur după meciurile României cu Suedia, 1-2, și Feroe, 4-1. Impresarul mijlocașului de 25 de ani de la Al Ahli i-a atribuit însă și merite pe care nu le are: calificarea la Euro 2016.

„Stanciu are toate motivele să fie supărat. Cine a calificat România la EURO 2016? Golurile foarte importante nu le-a dat Stanciu? Orice jucător care a purtat numărul 10 a fost «distrus». Stanciu e sclipitor. Dintr-o fază îți poate face un meci. Arată-mi unul care mai are sclipiri ca el”, a declarat Anamaria Prodan la TV DigiSport.

N-a jucat în preliminarii!

Stanciu a dus România la Euro 2016? Contribuția sa în preliminarii a fost ZERO! De ce? Pentru că Stanciu nu a marcat, nu a oferit vreo pasă de gol și nici nu a impresionat prin evoluții. Pentru că nu a fost pe teren în preliminarii! 

23 martie 2016e data la care Stanciu a debutat în tricoul României, în amicalul cu Lituania, scor 1-0, partidă în care a și marcat primul său gol

Cifrele InStat o contrazic

Impresara a continuat să „umfle” cifrele jucătorului ei: „Dacă Stanciu se supără și renunță la națională cine mai vine? Dacă nu mai vine el ce se întâmplă? Stanciu nu mi-a spus asta. El are un bun simț incredibil, dar să vină Mitică Dragomir să-l critice... Poate nu a văzut meciul. Îi dau cifrele de pe InStat. Sunt foarte bune”.

Și GSP.RO a intrat în posesia cifrelor InStat. :) Și nu au fost deloc bune pentru Stanciu. În meciul cu Suedia, scor 1-2, Nicolae a avut abia cel de-al șaptelea index dintre „tricolori”, iar în meci a fost al 16-lea! A pierdut 12 mingi, inclusiv cea de la faza golului doi al nordicilor. (Detalii AICI)

Golurile au venit în amicale

Nicolae Stanciu are 30 de meciuri pentru echipa națională și 10 goluri.  Dintre acestea însă, 7 au fost reușite în amicale! Numai trei au venit în partide oficiale, două în UEFA Nations League și unul în preliminariile CM 2018.

 

„Nu știu cine are interes să vorbească urât despre mine. Am fost acuzat că am fost cel mai slab jucător în prima repriză din Suedia. Însă cifrele InStat arată că am fost între primii 5 oameni la Stockholm.

N-am înțeles de ce Dumitru Dragomir a zis că trebuie să fiu schimbat după 30 de minute. Promovați numai astfel de declarații. N-am auzit să se vorbească despre părerea lui Ilie Dumitrescu, care a spus că am fost printre cei mai buni oameni de pe teren în prima repriză, dacă nu chiar cel mai bun. Dacă vi se pare că nu am avut performanțe pâna acum, uitați-vă pe CV-ul meu și gândiți-vă la ce am făcut la Steaua”Nicolae Stanciu după România - Insulele Feroe

 

Citește și: 

Lovitură sau fumigenă? Anamaria Prodan, după ce Di Francesco, Zahavi și Neymar Sr. au fost la FCSB - Craiova: „I-am cerut lui Gigi 7 bilete pentru Real Madrid” + Ce spune Becali

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (73)
917112341694813
Costin Tudor  •  08 Aprilie 2019, 11:01

Dl Stanciu ar trebui sa vorbeasca pe teren , sa joace ,sa ne arate ca Mitica Dragomir se inseala .Rezultatele vorbesc ,ceea ce face GSP-ul e sa ii arate impresarei ca vorbele se dovedesc nu se arunca in vant, altfel se face de ras si ea si jucatorul. O alta problema pe care trebuie sa o inteleaga dl Stanciu e ca putea sa se transfere la arabi si pe o suta de milioane tot la cimitirul elefantilor a ajuns dar depinde doar de el sa ne demonstreze contrariul.

1734769259936803
Cezar Căruntu  •  08 Aprilie 2019, 01:32
Postat de geogeo pe 07 Aprilie 2019, 19:47

GSP, la ce va foloseste razboiul asta impotriva lui Stanciu? Va deranjaza cu ceva ca i-a raspuns lui Mititica Dragomir? Ia propuneti sa joace Mitica in urmatorul meci al nationalei in locul lui Stanciu. Cat timp isi face treaba la nationala, ar fi cazul sa-l sprijiniti, nu sa-i dati la oase pe unde si cand il prindeti. Dragomir e un panglicar umflat de voi, care isi da cu parerea, iar Stanciu e un fotbalist bun spre foarte bun, care mai poate face ceva pentru fotbalul romanesc. Incercati sa nu mai bagati "rednice"(adica strambe).

E un jucător nu bun spre foarte bun, e genial spre Messi. Cine se mai poate lăuda cu 3 goluri în 55 de meciuri pentru Vaslui sau cu 9 goluri în 53 de meciuti pentru Anderlecht sau cu 10 goluri în 34 de meciuri pentru Sparta Praga sau cu 1 gol în 7 meciuri pentru Al Ahli? Nimeni, nici măcar Messi. Uite aici o rednică de la Gigi: "Hai să vă spun ce s-a întâmplat cu Stanciu. M-a întrebat Anamaria cât vreau pe Stanciu, că îl voia Anderlecht. I-am spus că 4. A jucat băiatul 2-3 meciuri excepţional şi am cerut 10. Atât mi-au dat. Eu îl dădeam cu 4, dar sunt negustor. Am greşit cu ceva? Nu, mi-am văzut interesul".

tivireli
tivireli  •  07 Aprilie 2019, 20:08

Acest Stanciu, nu are loc in națională. Este zero. Se vede si când vorbește. Sper sa.i ia cineva locul cat mai repede. Liderii, trag după ei echipa(Hagi, Dobrin, Balaci, Dinu, si alții)

Vezi toate comentariile (73)
Comentează