INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

Însărcinată în 6 luni, Andreea Hanca a ieșit să-i ajute pe medicii care luptă cu coronavirusul

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 16:38

Andreea Hanca, soția lui Sergiu Hanca, a impresionat pe toată lumea prin gestul făcut în Polonia, țară afectată de pandemia de coronavirus. 

Însărcinată în șase luni, Andreea Hanca a decis să se implice în ajutorarea celor care luptă pentru a salva viețile bolnavilor de coronavirus. Astfel, bruneta a luat parte la o acțiune caritabilă și a împărțit apă medicilor din Cracovia, orașul în care Sergiu joacă. 

452 de cazuride coronavirus s-au înregistrat în Polonia

„În Cracovia sunt multe inițiative frumoase pentru a-i sprijini pe doctori și pe cei care luptă cu coronavirusul. Mă întrebam cum pot să ajut. Virusul nu ține cont de rasă, vârstă, naționalitate, ci atacă pe toată lumea. Și toți ar trebui să ajute atât cât se poate”, a scris Andreea Hanca pe Instagram. 

+40 FOTO

Pandemia le dă planurile peste cap

 Planurile soților Hanca, cu privire la nașterea celui de-al doilea copil sunt afectate de pandemia de coronavirus.

 „Aveam programare în România pentru morfologia de trimestul 2, care este foarte importantă într-o sarcină și nu am putut să ajung. Nici nu cred că voi ajunge prea curând în țară, asta este problema mea cea mai mare. Incertitudinea asta că nu știu ce va fi peste o lună, nici nu știu unde o să nasc în iulie, atunci când va trebui să nasc” 
Andreea Hanca la GSP LIVE 

Citește și: 

Andreea Hanca, dezvăluiri la GSP Live: „La Dinamo, doi antrenori nu l-au avut la suflet!”

Ce soluții drastice ar putea lua Federația Poloneză de Fotbal: „Există posibilitatea să ți se reducă salariul cu 20-25%. Sunt probleme mari!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează