INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS ROMA

Anunțul făcut azi despre viitorul lui Bogdan Lobonț! Puțini s-ar fi așteptat la asta

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2016 11:40

Ajuns la 38 de ani, Bogdan Lobonț și-a prelungit contractul cu AS Roma. Informația a fost publicată de impresarul său, Pietro Chiodi, pe pagina de Facebook.

"Felicitări prietenul meu, sunt mândru de tine! Ai meritat această prelungire de contract", a scris Chiodi pe Facebook.

Bogdan Lobonț este foarte respectat la Roma, deși este abia a 3-a opțiune pentru Spaletti. Primii doi portari ai echipei sunt Wojciech Szczesny și Alisson. Este de multe ori dat exemplu pentru profesionalismul pe care îl arată la fiecare antrenament. 

Românul are 7 sezoane petrecute la AS Roma până acum. Goalkeeperul a mai evoluat pentru Corvinul, Rapid, Ajax, Dinamo și Fiorentina.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
faxx
faxx  •  16 Iulie 2016, 13:54

ma intreb de unde a invatat sa apere moti asa de bine ... moti a jucat vreodata cu lobontz in aceeasi echipa ?? voi cei de la dinamo ar trebui sa stiti .. puteti sa-mi confirmati?

faxx
faxx  •  16 Iulie 2016, 13:51
Postat de cosminb84 pe 16 Iulie 2016, 13:26

domnule gazetar care ai scris aceast articol,mai documenteazate.polonezul nu mai face parte din lotul roman,el e jucatorul lui arsenal,si a fost imprumutat doar un sezon la as roma.in momentul de fata as roma are in lotul primei echipe 4 portari alisson,lobont, skorupski si svedkauskas.si in momentul de fata as roma nu are nici un gand sa mai aduca portari.

tocmai *** zicea ca scezny s-a intors la arsenal ceva timp in urma =)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  16 Iulie 2016, 13:47

7 ani petrecuți la Roma pe banca de rezerve,și cu toate astea a fost un portar talentat,mult peste nivelul cocalaro-campionatului nost.Rapidul a falimentat Corvinul,la mijloc fiind banii pe Lobby,acum soarta Rapidului e însoțită de cântece de cucuvea.Sincer,nu voiesc moartea Rapidului,dar vine o zi când trebuie să plătești pt. ce-ai făcut.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează