INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  APOLLON SMYRNIS - PAOK 1-5

APOLLON SMYRNIS - PAOK 1-5 // Răzvan Lucescu, impresionat de reacția unui jucător al lui PAOK: „S-a petrecut ceva foarte important pentru mine”

Răzvan Lucescu // FOTO: facebook.com/PAOKFOOTBALL
Răzvan Lucescu // FOTO: facebook.com/PAOKFOOTBALL

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2019 10:42

PAOK este tot mai aproape de câștiga campionatul în Grecia, după ce luni seară s-a impus cu 5-1 pe terenul lui Apollon Smyrnis. Lucescu și PAOK au câștigat al 19-lea meci din acest campionat Simt că suntem toți uniți pentru titlu și pentru Cupă”.

După 3-1 în fața lui Olympiakos, PAOK nu se putea opri din cursa spre titlu la Atena, pe terenul lui Apollon. Era aproape imposibil, împotriva unei echipe cu cel mai slab atac și cea mai fragilă apărare din SuperLiga elenă. O altă victorie netă, 5-1, dar alb-negrii ar fi putut marca zece goluri, nu cinci.

"A fost un pic ciudat"

Un succes-cadou dedicat de jucători lui Răzvan Lucescu, după ce, cu o zi înainte, îi făcuseră cele mai nonconformiste urări antrenorului, care împlinise 50 de ani.

„A fost un pic ciudat, dar m-am simțit foarte bine. Asta arată că suntem o familie, un grup unit de personalități. De ce spun că a fost un pic ciudat? Pentru că, luni dimineață, când m-am trezit, deși trăiam sub impresia a ce se întâmplase duminică, voiam să le ofer băieților viziunea potrivită pentru meciul cu Apollon”.

A schimbat 3 titulari

Nu voia să fie influențat de sentimentele lui pentru fotbaliști, voia să aleagă corect. Față de confruntarea cu Oly, a schimbat trei titulari luni. Și a dat un exemplu: „S-a petrecut ceva foarte important pentru mine. Un jucător care a fost uriaș cu Olympiakos a stat pe bancă acum și, când l-am anunțat înlocuirea, mi-a zis că înțelege de ce e doar rezervă cu Apollon. E mare lucru. Simt că suntem toți uniți pentru titlu și pentru Cupă". Nu l-a numit. Se referea la brazilianul Léo Jabá. 

9 puncte are PAOK în fața lui Olympiakos când mai sunt doar nouă etape de jucat în Grecia

19 victorii are PAOK în acest campionat, fiind invincibilă în 21 de etape (două egaluri)

"Știam de la început. Toate meciurile sunt egale din perspectiva mea, pentru că trebuie să le câștigăm pe toate. Am reușit acum, duminică urmează Aris" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK 

"Acest meci s-a terminat așa cum era de așteptat. PAOK e lider și, să nu uităm, etapa trecută o putea bate pe Olympiakos cu 6-0, nu cu 3-1!"
Huanderson, portar Apollon

Citește și:

EXCLUSIV Răzvan Lucescu răspunde la cea mai grea întrebare pentru un rapidist: „Eu la Steaua vreodată?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează