INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS ROMA - LAZIO 1-1

AS ROMA - LAZIO 1-1 // FOTO + VIDEO » Seria de victorii a lui Lazio ia sfârșit, după un meci în care portarii au fost eroii negativi

Articol de - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 20:53

AS ROMA - LAZIO 1-1 // Trupa lui Simone Inzaghi, cu Ștefan Radu integralist, nu a reușit și a 12-a victorie în fața unei Rome dezlănțuite, ratând ocazia de a face rocada cu Inter pe locul 2. 

AS Roma - Lazio 1-1

A obosit Lazio în cursa infernală de scudetto. După 11 victorii la rând, s-a poticnit în Derby della Capitale și a scăpat norocos cu remiza (1-1), pentru că Roma a arătat ca o pretendentă la șefie. 

Giallorossii, separați de șapte puncte de rivalii din Cetatea Eternă și outsideri în acest derby, iau inițiativa și domină primul sfert de oră, fără a avea mari ocazii. Biancocelestii acceptă scenariul și se apără organizat și atent, cu Ștefan Radu titular și cu Acerbi salvând acrobatic de lângă Džeko. Știu că pe contraaatac pot oricând amenința și specula "explozia" lui Immobile. Presingul agresiv al Romei îi incomodează, parcă se simte consumul fizic și nervos din "sfertul" de Cupă cu Napoli.

AS Roma - Lazio 1-1 / Cadouri de la portari

Strakosha gafează, ieșind aiurea la o centrare în marginea careului, Džeko plutește și trimite cu ceafa spre poarta părăsită. Ștefan Radu aleargă disperat să salveze, dar este bară-gol și 1-0. Iar imediat e rost de 2-0, șutul lui Ünder fiind stopat de Luiz Felipe, și apoi Radu l-a blocat pe Džeko. Lazio e în corzi, blocată și marcată de perspectiva de a trece peste Inter. 

Dar e readusă în meci de o altă eroare colosală de portar. E rândul lui Pau López să bâlbâie incredibil o minge simplă la un corner și, încurcat și de Santon pe linie, îl invită pe Acerbi să egaleze. 1-1, gol validat cu VAR. A fost scorul pauzei, deși Strakosha are mare noroc la "diagonala" lui Pellegrini, în stâlpul stâng. 

REZUMAT VIDEO AS ROMA - LAZIO 1-1

Penalty întors la VAR 

Simone Inzaghi îl simte vulnerabil pe Luis Felipe (avertizat) și-l schimbă cu Patric. Dar tot Roma e mai periculoasă, cu Veretout reluând puțin alături de țintă. Kluivert intră în Patric și se aruncă în careu, păcălindu-l pe Calvarese să arate punctul cu var. 

Noroc cu asistentul video care repară și anulează just penaltyul! Ritmul crește, se joacă pe contre, ratează o ocazie și Immobile și orice e posibil. Strakosha scoate cu fața șutul de gol al lui Džeko, după ce iar greșise. Și încă o dată cu piciorul la același vârf bosniac, ratangiul serii. Lazio n-are resurse, apără egalul și rămâne pe 3. 

20 de derby-uria disputat Ștefan Radu în tricoul lui Lazio din 28 posibile. Are cinci victorii contra Romei, șase egaluri și nouă înfrângeri

Echipele de start în ROMA - LAZIO: 

AS Roma: Lopez - Santon, Smalling, Mancini, Spinazzola - Veretout, Cristante - Under, Pellegrini, Kluivert - Dzeko

Lazio: Strakosha - L. Felipe, Acerbi, Șt. Radu - Lazzari, Milinkovic Savic, L. Leiva, Alberto, Lulic - Correa, Immobile

+4 FOTO
  • Sursă foto: Reuters

Vezi și: 

NAPOLI - JUVENTUS // Maurizio Sarri, marele inamic: primire ostilă din partea ultrașilor fostei echipe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează