INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUNDERLAND

Așa ceva nu se face! Ce a putut să spună antrenorul lui Sunderland despre Pantilimon, deși jucătorul a plecat de 5 luni de la echipă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2016 12:01

Lăsat să plece pentru 8 milioane de euro la Watford, Costel Pantilimon este criticat de Sam Allardyce, fostul antrenor al său de la Sunderland.

Tehnicianul consideră că portarul român era sub Vito Mannone, chiar dacă avea un salariu ceva mai mare. Este pentru prima dată când Sam Allardyce vorbește despre plecarea lui Pantilimon.

"Vito nu a făcut atât de multe greșeli ca Pantilimon.

Știu că jucătorul a plecat și nu ar trebui să spun prea multe, dar motivul pentru care l-am adus pe Jordan Pickford înapoi de la Preston North End și l-am lăsat pe Pantilimon să plece este pentru că el a făcut prea multe greșeli de când sunt eu aici.

Nu cred că Vito Mannone a făcut nici pe departe atâtea", a zis Sam Allardyce la conferința de presă citat de Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
eucutine
eucutine  •  16 Aprilie 2016, 17:20

Mannone este baiatul ala care luase si 8 goluri intr-un meci? si nu de la barca, real sau bayern! ci de la...Southampton.

dinamo100
dinamo100  •  16 Aprilie 2016, 16:19

Faptul ca Pantilimon a fost mai mult rezerva pe unde a fost si ca a fost pasat mai departe confirma faptul ca nu a convins. Antrenorul lui Sunderland nu face decat sa precizeze mai clar acest lucru. Adevarul trebuie privit in fata si sa nu mai pozeze nimeni in victime.

mvradulescu
mvradulescu  •  16 Aprilie 2016, 16:03

Mie mi-a plăcut Pantilimon în toate meciurile în care l-am văzut evoluând. Nu exclud posibilitatea să fi făcut și greșeli care nu mi-au sărit mie în ochi, însă nu văd rostul „valurilor” făcute de antrenor la atâta vreme după despărțire ... Ar cam semăna cu niște vorbe pe care le-ar arunca dl. Săndoi despre niște ezitări pe care le-ar fi avut Belgrădean pe vremea când juca la Craiova, deși toată lumea a aflat că în realitate nu mai aveau suficienți bani ca să-i plătească salariul ... Se pare că nici peste Canalul Mânecii nu mai e la modă corectitudinea în afirmații ! Păcat ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează