INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VACANȚĂ

Așa se recuperează după accidentare » Alibec, filmat în timp ce fuma în Vama Veche

foto: ProSport
foto: ProSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2022 19:40 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 20:12

Denis Alibec (31 de ani) se reface după accidentarea suferită la națională pe litoralul românesc, în Vama Veche.

Atacantul român a fost surprins în ipostaze care nu fac cinste unui sportiv profesionist. Înconjurat de oameni, Denis fuma fără inhibiții pe plajă, având și o băutură în mână (foto), scrie ProSport.

Marcel Răducanu, enervat de Hagi: „Unde sunt jucătorii ăia valoroși?” + „Alibec e mai gras ca mine, a făcut întindere când și-a pus chiloții!”
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3
Marcel Răducanu, enervat de Hagi: „Unde sunt jucătorii ăia valoroși?” + „Alibec e mai gras ca mine, a făcut întindere când și-a pus chiloții!”

Denis Alibec, în perioada de recuperare

Alibec s-a accidentat în meciul cu Bosnia, din Liga Națiunilor, pierdut cu 0-1 pe 7 iunie. În urma unui RMN, Alibec a aflat că are ruptură musculară și va absenta de pe teren timp de o lună.

În minutul 84, în încercarea de a intercepta o pasă prea lungă a lui Octavian Popescu, atacantul a simțit o înțepătură în zona femurului, iar în urma unui RMN a aflat că a făcut ruptură musculară.

În partea a doua a sezonului trecut, Alibec a fost împrumutat la Atromitos și ar urma să se întoarcă acum la Kayserispor.

2 goluriși 1 pasă decisivă a reușit Alibec la Atromitos în 13 meciuri oficiale

Alibec a fumat în vestiarul naționalei la Euro 2016

GSP dezvăluia în 2016 că Alibec a fumat în vestiarul echipei naționale la pauza meciului cu Franța, primul din grupă, pierdut de „tricolori” cu scorul de 1-2.

După prima repriză, la scorul de 0-0, Iordănescu îşi făcuse deja un plan de abordare a părţii a doua. La startul reprizei secunde, le-a cerut secunzilor săi să-l trimită pe Alibec la încălzire fiindcă pregătea deja înlocuirea lui Florin Andone.

„Prin minutul 60 să fie pregătit, că îl bag!”, i-a transmis Puiu lui Viorel Moldovan. Acesta, împreună cu ceilalţi doi asistenţi ai selecţionerului, a avut parte de un şoc: Alibec nu era pe bancă! Deşi partea a doua a meciului începuse deja! Imediat, unul dintre ei a revenit la vestiare pentru a-l căuta pe atacantul Astrei. Pe care l-a găsit în cabină. Rămăsese acolo pentru a trage câteva fumuri dintr-o ţigară!

Marin Barbu îl apreciază pe Șumudică: „A scos ce a fost mai bun din Alibec”

Dat afară de Becali vara aceasta, jucătorul a decolat spre noua echipă: „Nu mă așteptam să vină atât de brusc despărțirea”
FCSB
Dat afară de Becali vara aceasta, jucătorul a decolat spre noua echipă: „Nu mă așteptam să vină atât de brusc despărțirea”
Are 9.000€ pe lună la Dinamo și negociază plecarea: „Zăvăleanu vrea să reziliez gratis, eu cer 1-2 salarii”
DINAMO
Are 9.000€ pe lună la Dinamo și negociază plecarea: „Zăvăleanu vrea să reziliez gratis, eu cer 1-2 salarii”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
therealreddog33
therealreddog33  •  27 Iunie 2022, 16:17
Postat de gepeto pe 27 Iunie 2022, 00:23

Niste necunoscuti, inter milano le zice. Le-a castigat ucl la tineret cu doua goluri in finala . Nu va mai dati cunoscatori de fotbal doar ca va uitati la stiri. Talent are si a fost speranta. Seriozitate in antrenament si constanta in joc nu are. Ps: gsp de ce nu ati investigat problema lui veche de sanatate de cand juca la fcsb?

O fi dat niște goluri pt Inter Primavera, asta nu înseamnă nimic sincer. Inter nu a câștigat niciodată UEFA Youth League, in plus competiția datează din 2013/14, Alibec a tot fost împrumutat din 2012. Cam atât cu documentarea. În rest, o întrebare simpla: in ce consta de fapt talentul lui, ce face pe teren asa deosebit? Eu nu am remarcat sincer, mai ales in meciurile care contează..

therealreddog33
therealreddog33  •  27 Iunie 2022, 16:05
Postat de basan pe 27 Iunie 2022, 08:40

Talent are cu caru' dar nu are seriozitate.E leneș nu se pregătește la antrenamente și ca atare nu are condiție fizică.

Sincer încă ma chinui sa ii descopăr talentul ala... Viteza nu are, tehnica în regim de viteza nici atât, ambele picioare nu, joc de cap nu, șut la poarta doar când are 10 metri pătrați spațiu liber, joc defensiv și poziționare nu a avut niciodată, condiție fizica ioc.. Sorry, dar in ce consta talentul ala nevăzut?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  27 Iunie 2022, 09:12

Nu e de Nationala României.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează