INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUTU AFLĂ ASTĂZI CÎT VA FI SUSPENDAT!

Avocatul lui Mutu: "Nu a fost luată în considerare recidiva, asta e bine" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Avocatul Paolo Rodella a declarat înainte de începerea audierilor în cazul atacantului român Adrian Mutu, că este încrezător într-o suspendare pe o perioadă cât mai mică, informează fiorentina.it.

"Faptul că nu a fost luată în considerare recidiva este un lucru pozitiv. Procuratura antidoping a cerut un an de suspendare, dar vom face totul pentru a micşora pedeapsa. Suntem încrezători", a afirmat Rodella.

Adrian Mutu va fi audiat astăzi de preşedintele tribunalului antidoping Francesco Plotino şi de procurorul federal al Comitetului Olimpic Italian (CONI), Ettore Tori, în cazul de dopaj cu sibutramină.

Mutu va fi asistat de avocaţii săi Antonio D'Avirro şi Paolo Rodella şi îi va avea ca martori-specialişti pe profesorul Alessandro Mugelli şi doctorul Massimiliano Pieraccini. În schimb, nu va fi prezent niciun oficial de la Fiorentina.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  01 Mai 2010, 02:20

pacat ca a primit o suspendare mai drastica imi pare foarte rau

 •  19 Aprilie 2010, 13:15

da, ma..sa ne lase si dupa aia vrei calificati, vrei joc bun al nationalei lui razvanel cu apostol , roman, finii si nepotii lasa-ne lucescu!!! mutu, fii tare, doamne da o suspendare minima si sa revii in forta!!!

 •  19 Aprilie 2010, 12:50

Io zic in felu' urmator: sa-i drea, dreq, suspendare forever, sa ne lase in pace cu amaru' nostru, si pe noi, si pe echipa nationala, si sa mearga unde i-a fi lui bine, numa' sa plece odata. In America, in UAE, in China, oriunde, numa' sa nu mai aud de Mutu si de ce tatuaje si-o mai tras, sau ce masina are, sau ce carte mai citeste, sau cu cine se mai cafteste ca s-o uitat la bellezza de nevasta-sa. Du-te si da-ne pace. Si stai dreq acolo... drogatule.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează