INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PANDEMIE

Iubita lui Dragoș Nedelcu, mesaj tulburător pe Instagram: „Eu nu am crezut atât de mult in acest virus până când...”

Aza Gabriela a scris un mesaj tulburător despre pandemia de COVID-19
Aza Gabriela a scris un mesaj tulburător despre pandemia de COVID-19

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 21:29 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 22:41

Aza Gabriela, iubita fostului stelist Dragoș Nedelcu, jucător care evoluează acum pentru Fortuna Düsseldorf, a scris un mesaj tulburător pe Instagram. 

În vârstă de 22 de ani, Aza Gabriela a scris pe Instagram un mesaj tulburător despre pandemia de COVID-19. Artista spune că s-a infectat, că este departe de țară și că îi e frică să se întoarcă fiindcă s-ar putea reinfecta. Iată mesajul integral mai jos: 

Aza Gabriela: „Am făcut 4 teste rapide și mi-au ieșit toate negative până când am făcut PCR ul și am văzut rezultatul”

„Nu știu cum să încep.. sunt puțin demoralizată de ceea ce văd și aud. Nu vom fi bine deloc..

Eu sunt plecată din țară de câteva săptămâni, vreau să vă spun că lucrurile stau altfel aici. Lumea este atât de liniştită, civilizată și ce credeţi... și ȘTIRILE sunt tot la fel.

Am încercat și încerc din răsputeri să nu mai citesc și să nu mai aud nimic dar îmi tot sună telefonul, mă sună prieteni, neamuri cum că X a cedat, cum că copilul nu ştiu cui e în stare gravă, sunt demoralizată. Eu nu am crezut atât de mult in acest virus până când..

Am trecut și eu prin asta acum ceva timp nu m-am simțit bine deloc, dar îi mulțumesc lui DUMNEZEU că mi-a dat puterea de a rămâne liniștită ACASĂ și m-am luptat singură cu acest virus și l-am doborât.

Mă credeţi că aș rămâne aici pentru ceva timp? Îmi este frică... de ce îmi este frică? Îmi este frică să nu mai trec prin ce am trecut .. Doar că nu pot, am multe de rezolvat, multe de făcut și nu am încotro... am multe gânduri, ma gândesc mereu la ai mei, ma gândesc mereu la cei apropiați...

Nu imi doresc să primesc hate, eu doar am zis să împărtășesc cu voi ceea ce gândesc și ceea ce simt... nu am mai fost activă aici, am vrut să mai fac o pauză din online și să mă bucur de momentele pe care le am.

Ligue 1 = HAOS! Ultrașii au intrat pe teren și au făcut prăpăd » Decizia Ligii
Ligue 1
Ligue 1 = HAOS! Ultrașii au intrat pe teren și au făcut prăpăd » Decizia Ligii

Să aveți grijă de voi, să fiți atenți și să încercăm să luăm lucrurile mai în serios, dacă aveți simptome să vă testați si încercați să evitați contactul cu ceilalți cât timp nu aveți rezultatul.

Testul PCR este cel mai bun. Am făcut 4 teste rapide și mi-au ieșit toate negative până când am făcut PCR ul și am văzut rezultatul... multă sănătate tuturor! Peace!”

Citește și: 

EXCLUSIV Dragomir, dezlănțuit despre vaccinare: „Ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin?!”

Torje ia atitudine în privința vaccinului: „Dacă voiau să ne omoare, aruncau o bombă, nu ne chinuiau 7 ani”. Rednic: „Suntem cobai”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
mishu_74
mishu_74  •  23 Octombrie 2021, 16:02

si cam cand a avut printesa revelatia asta? intre doua poze pe insta sau intre marirea sanilor si cea a buzelor?

sorinache
sorinache  •  23 Octombrie 2021, 14:53
Postat de tristan pe 23 Octombrie 2021, 08:55

Pe tine lipsa pozelor te doare sau prostia fetei ori a jurnalistului?Ce rost are acest articol?Sa ne informeaze despre încă o proasta din milioanele de români care nu s or vaccinat?

Nu te prinzi când cineva e ironic, este? :))

freddy
freddy  •  23 Octombrie 2021, 12:04

"Nu am crezut atat de mult in virusul asta pana cand..." ***! O credeai pe Sosoaca! Crezi ca poti sa pui filtre peste covid. *************** Sunteti un monument de prostie si trebuie sa aflam ca v-ati infectat voi si cei dragi voua. Dar vai "ce normal e aici" ESTE! Pentru ca aia nu sunt *** ca tine!!! Aia cred ca exista acest virus!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează